De Woningzoeker gaat digitaal

Zwolle – Vanaf 1 maart 2014 corresponderen de woningcorporaties vanuit De Woningzoeker alleen nog digitaal (per mail en/of sms) met woningzoekenden. Dit is milieuvriendelijk, kostenbesparend, gemakkelijk en snel. Het betreft met name brieven over uitschrijving en verlenging en diverse mailings die voorheen per post en/of mail werden verstuurd.

Dit betekent dat de woningzoekenden altijd een juist e-mailadres en mobiel nummer bij hun account bij De Woningzoeker ingevuld moeten hebben. Is de woningzoekende niet te bereiken via de mail, dan kan dit consequenties hebben voor de inschrijving. Voor de woningzoekenden die geen toegang tot een computer hebben, blijft de correspondentie gelijk. Via één van de woningcorporaties krijgt deze kleine groep de betreffende informatie thuis gestuurd. Alle woningzoekenden hebben deze boodschap op 29 januari via de mail ontvangen. Wie deze mail heeft gemist, maar wel ingeschreven staat bij De Woningzoeker, moet zijn of haar mailadres checken op het eigen account bij De Woningzoeker.

De correspondentie rondom het aanbieden van een woning verschilt per corporatie. Dat kan via post, maar ook worden aanbiedingen via de mail verstuurd. Zie hiervoor de informatie op de site bij ‘Hoe werkt de Woningzoeker’.

Artikel delen:

Reageer