Supporters vernielingen De Vrolijkheid gepakt

Zwolle – De politie heeft afgelopen maanden aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de vernielingen bij De Vrolijkheid.

Zaterdagavond 31 augustus 2013 vond er een confrontatie plaats tussen supporters van PEC Zwolle en FC Utrecht, bij C.R. de Vrolijkheid aan de Oude Meppelerweg. Hierbij liep het gebouw van deze horecagelegenheid de nodige schade op. Na onderzoek heeft de politie inmiddels 4 personen aangehouden uit Zwolle (18 – 30 jaar) en 12 personen uit Utrecht en omgeving (17-26 jaar). Zij worden verdacht van betrokkenheid bij dit incident. De politie verricht nog verder onderzoek naar deze openlijke geweldpleging, waarbij zij meer aanhoudingen niet uitsluit.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. beetje naïef om te denken dat Zwolle ‘supporters’ hier helemaal niks mee te maken hadden. Ik zeg niet dat het wel zo is maar er bestaat natuurlijk een redelijke kans. Zie ze niet uit Utrecht lukraak naar Zwolle rijden om een potje te vechten daar is denk ik wel het een en ander aan vooraf gegaan. Maar het blijft gissen zonder de feiten.


  ⚠️ Meld

 2. Die uit Zwolle die moeten ze ook straffen(tenzij ze zich moesten verdedigen).. Die andere gasten uit Utrecht moet je stadion verbod geven wel levenslang!! Alle kosten op die eikels verhalen… >:(


  ⚠️ Meld

 3. Hoezo denken hier mensen dat Zwolle ‘supporters’ hier niks mee te maken hadden? Dit was gewoon een vooraf afgesproken potje knokken, waarbij de Zwollenaren het cafe zijn ingevlucht vanwege de wapens die de Utrechtsupporters mee hadden.


  ⚠️ Meld

 4. Upendi. Danny was niet schuldig net als de andere niet. Weet jij ook wel. Powerplay van de wouten. Simpel toch zoals altijd . Wouten willen zelf knokken de laffe honden


  ⚠️ Meld

Reageer