Reinder Nummerdor versterkt Landstede Volleybal

Zwolle – Voor de Final Four van de nationale beker heeft Landstede Volleybal haar selectie uitgebreid met Reinder Nummerdor. Door het grote aantal blessuregevallen binnen de selectie was Landstede Volleybal op zoek naar een tijdelijke versterking.

Door bemiddeling van Joost Kooistra is de club in contact gekomen met Nummerdor. Vervolgens is in goed overleg tussen Gijs Ronnes, bondscoach Beach Team Holland, Nummerdor en Landstede Volleybal afgesproken dat Nummerdor van 17 tot en met 23 februari aan de selectie wordt toegevoegd. Na de Final Four, die gespeeld wordt op 22 en 23 februari in het Landstede Sportcentrum in Zwolle, zal Nummerdor zich weer volledig aansluiten bij Beach Team Holland. Nummerdor: "Het is leuk, spannend en uitdagend om na 8 jaar beachvolleybal weer even terug de zaal in te gaan. Daarbij wil ik heel graag de club, waar ik 20 jaar geleden mijn eredivisiedebuut maakte, helpen om de beker te winnen."

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Reinder Nummerdor moet afzien van zijn optreden in de zaal. De oud-international zou dit weekeinde met Landstede Volley zijn opwachting maken in de Final Four van de nationale beker, maar heeft te veel last van een knieblessure. Nummerdor legt zich al jaren toe op het beachvolleybal, maar zou voor even terugkeren in de zaal omdat zijn oude club kampt met een groot aantal blessuregevallen.
    ‘Echt jammer, ik had er zin in’, aldus Nummerdor. Hij heeft zijn achterste kruisband opgerekt, maar verwacht er geen weken uit te zijn.

    Voor Nummerdor staat eind februari de start van de voorbereiding van het nieuwe seizoen op het zand gepland. Hij gaat een duo vormen met de 19-jarige Steven van de Velde. Zijn oude partner Richard Schuil is gestopt.

    ad.nl


    ⚠️ Meld

Reageer