Battle for the King 2014 in de Enk

Zwolle – Onder de naam Battle for the King wordt ook dit jaar in de Enk weer een bandwedstrijd georganiseerd met voor de winnaar een optreden op Koningsdag 2014 op het Assendorperplein. Kom kijken en luisteren naar de gratis toegankelijke optredens van verschillende bands die uit vele aanmeldingen zijn gekozen voor drie voorrondes om wellicht via de finale te belanden op Koningsdag Assendorperplein 2014.

Vrijdag 14 februari om 20.00 uur is de eerste voorronde van The Battle for the King in De Enk. Voor The Battle for the King konden bands zich inschrijven die met hun genre en presentatie prima een plek op Koningsdag op het mooie podium in de muziektent op het Assendorperplein zouden kunnen vervullen.

De battle bestaat uit drie voorrondes van elk drie bands. De voorrondes vinden plaats op 14 feb., 21 feb. en 28 februari. Elke avond kiest een kundige jury een finalist. Op 14 maart strijden de drie finalisten om het optreden op Koningsdag.

Vele bands hebben zich weer ingeschreven voor de voorrondes. Voor de eerste voorronde zijn uit alle aanmeldingen drie bands geselecteerd: All the Wild Horses uit Zwolle, met een mix van Indie en Sympho; Money and the Man uit Zwolle, met garageblues en Funky Organizers uit Dordrecht, met Funk met dance en Jazz-invloeden Kom de bands aanmoedigen! De eerste band start om 20.30 uur. De volgende battle is op 21 februari met weer drie zeer verrassende bands!

Artikel delen:

Reageer