Heroprichting Perspectief Zwolle

Dinsdag 21 augustus tussen 11 en 16 uur zal de Zwolse afdeling van Perspectief, de jongerenorganisatie van de ChristenUnie, zich tijdens de GRASdagen op het Grote Kerkplein presenteren voor pers en belangstellenden. Dit in verband met de heroprichting van deze lokale afdeling.

Na een aantal maanden voorbereiding is Perspectief Zwolle officieel heropgericht. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan zullen een aantal leden van de afdeling komende dinsdag op het Grote Kerkplein staan om de aankomende studenten die meedoen aan de GRASdagen en andere belangstellenden te laten zien wie ze zijn. Het doel van deze politieke jongerenorganisatie is om de kloof tussen politiek en jongeren kleiner te maken. Voorzitster Marjolein Hartman: `We willen laten zien dat de politiek niet saai is en dat we als jongeren ook de mogelijkheden hebben om mee te praten. Verder willen we door middel van activiteiten jongeren stimuleren om na te denken over politiek en maatschappelijke thema´s’.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Hoi allemaal,

  Van harte gefeliciteerd met de heroprichting van de PerspectieF afdeling in Zwolle.
  Het is gaaf dat het aantal afdelingen is uitgebreid. Heel veel succes. En we blijven graag op de hoogte van de ontwikkelingen in Zwolle.
  Kijk rustig eens op onze site, en wanneer jullie vragen hebben en/of ervaringen willen uitwisselen. Mail ons rustig.

  groeten,
  Clemens Loef
  (secretaris PerspectieF Ede)
  namen het bestuur van afdeling Ede  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.