Nieuw contract voor Joost Broerse

Zwolle – Joost Broerse heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De 34-jarige centrale verdediger blijft hierdoor tot de zomer van 2015 aan de Zwolse club verbonden. Dit seizoen kwam Broerse zestien competitiewedstrijden in actie en scoorde hierin één keer.

05-07-2013_pec_zwolle_fotopersdag-spelers_en_staf_12.jpg

Broerse is blij met het verlengde contract: ,,Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij PEC Zwolle en uit de gevoerde gesprekken bleek dat ook de club tevreden is over mijn functioneren. Aangezien ik me nog fit voel, wil ik graag blijven voetballen en ik hoop nog veel duels voor PEC Zwolle te spelen. We zijn er samen vrij snel uitgekomen." Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is te spreken over de contractverlenging: ,,Joost is erg belangrijk voor het elftal. Hij speelt veel, is hartstikke fit en heeft ook buiten het veld een belangrijke rol binnen het team. Mocht Joost besluiten om over anderhalf seizoen te stoppen met voetballen dan kan hij binnen PEC Zwolle een andere, nog nader te bepalen, rol vervullen."

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Hier ben ik erg content mee, Joost is belangrijk voor het team.:D

  Misschien niet de snelste maar hij is vaak wel de speler die nog net even een lichaamsdeel tegen een schot aankrijgt om hem te keren of te stoppen.
  Of zoals vandeweek, toen haalde hij weer een bal vlak voor de goal weg en natuurlijk dat balletje op Thomas voor de 1-0, toch belangrijke momenten.
  Ook fijn in de kleedkamer zo?n ervaren man erbij.
  Dank voor je inzet tot nu toe!8)


  ⚠️ Meld

Reageer