Groene Valentijn in The Young Ones

Zwolle – Vrijdag 14 februari a.s., vindt vanaf 17.00 uur in Theater The Young Ones het evenement De Groene Valentijn plaats. Dit feest wordt georganiseerd voor en door vrienden van GroenLinks Zwolle. Zij laten die avond de politiek even ‘links’ liggen en vieren Valentijnsdag met een programma rond ‘daten & eten’.

Altijd al een date willen hebben met Groene Valentijn? Dat is mogelijk bij de “Blind dates on wheels” met een mysterie gast! In het programma Daten & Eten zijn verschillende verrassingen, traktaties en liefdesverklaringen. Ook zijn er workshops te doen passend bij Groene Valentijn. Vrienden van DJ Collectief Soulclap draaien lovely tunes. Het totale programma is te vinden op de website van GroenLinksZwolle/events.

Good Mood & Food
In Zwolle is een good mood door de ondernemende Zwollenaren en de diverse samenwerkingsverbanden. In programma item “Love Stories” komt dit ook uiting door de persoonlijke ervaringen van Arjan Broer, Wilma Yntema, Martijn van Hese en de mysterieuze Valentijn. Ook good mood is de mogelijkheid mensen te nomineren voor de Groene Prijs.

Er is een menu samengesteld met aandacht voor vergeten producten, biologisch, home made, lokaal en delen. Het diner wordt gekookt door verschillende koks van Eureka, Groenkapje, Focus op Verbinden en GroenLinks kandidaten.

Voor Daten & Eten zijn Zwollenaren van harte welkom. Voor het diner wordt een eigen bijdrage gevraagd, consumpties zijn voor eigen beurs en de toegang is gratis. Voor het Groene Valentijn Diner is er plek voor vijftig gasten aan tafel. Reserveren voor het diner is aan te raden. Dit kan door een e-mail te sturen naar valentijn@groenlinkszwolle.nl.

Vriendschap
In de nieuwe samenleving gaat het om horizontale samenwerking. Bij Groene Valentijn is zichtbaar hoe dit in Zwolle al werkt. Zwollenaren die politiek, bestuurlijk, zakelijk, creatief of gewoon actief zijn, creëren een betere leef- en werkomgeving. Groene Valentijn is de afsluiting van het themajaar “Vriendschap” van GroenLinks Zwolle.

Artikel delen:

Reageer