Veel passie in de WRZV Zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – De zaalvoetbal wedstrijden afgelopen week in de WRZV-hallen hebben geen grote verassingen opgeleverd, maar af en toch wel uitslagen waar je kon afvragen is dit wel juist! Zo als ook in de “kelder” van kampioensklasse van de maandagavond het geval was. 

 

Rafiki wist in een zinderende wedstrijd het veel hoger ingeschatte Woord & Daad te verrassen. Na een 1-2 achterstand draaide de wedstrijd om en wist Rafiki met uitgekiend countervoetbal Woord & Daad te verrassen door uiteindelijk met 6-4 te winnen. Een mooie zege voor Rafiki, wie de punten voor lijfsbehoud goed kan gebruiken. Koploper Wolters Recycling boekte een degelijke 6-4 overwinning op Argos Bebemus en Eco Groen Advies was met 8-4 te sterk voor Wehkamp.nl. De mooiste wedstrijd van de avond was tussen Bola-Lah! en Diaspora. De spannende en gelijk opgaande wedstrijd verdiende dan ook zeker geen winnaar. De punten werden met een 7-7  gelijk verdeeld. Nico Brillen drukte met dubbele cijfers (12-1) Roede Vooruit nog verder in de problemen, wanneer het gaat om degradatie uit de hoogste klasse.

1e Klasse maandag

 

FC Knetter boekte wederom een mooie overwinning in een sportieve wedstrijd. Deze keer was het team van Au M’n Gurk  met 2-9 het “slachtoffer” van de dadendrang van FC Knetter. Opgezwolle boekt een verdiende 9-2 overwinning op de Belgische Keizer.  Na vorige week te hebben gewonnen wist Kees Middendorp geen raad met het goed optredende VIPS en verloor met 7-4. Bola-Lah!Satu wist ook deze week geen punten te behalen, nu was Glass Onions met 5-8 te sterk voor de nummer laatst. 

 

1e Klasse woensdag

 

Koploper FC Hummel kon wederom drie punten toevoegen aan het totaal. Ondanks goed spel van Karba wist FC Hummel met 8-4 toch de winst binnen te halen. Van Amerom Makelaardij maakte ook deze week in de achtervolging op de koploper geen fout en wist Sleuteldienst Zwolle met 5-3 te verslaan. Outsport pakte drie hele belangrijke punten tegen concurrent Livarda. In een goede wedstrijd wist Outsport met 9-5 te winnen. TorsadesTroisPoint was deze keer niet opgewassen tegen het veel sterkte Neptunes’12. TTP verloor dan ook met dubbele cijfers 3-12. Iron Arts was dicht bij de eerste punten in 2014, maar kwam met 5-7 net iets te kort tegen Absens Carens.

 

Kampioensklasse woensdag

 

Titelverdediger FC Krijtje moest aantreden zonder topscorer Jan Wit tegen het goed presterende Ittersum. In een sportieve wedstrijd wist FC Krijtje toch met een 6-4 zege aan het langste eind te trekken. Belgische Keizer 2 verraste deze week door het hoog geklasseerde Blazende Veiligheid op een fikse nederlaag te trakteren. De “Belg” won met maar liefst 14-7. Ook Vastgoed Dalfsen wist geen punten los te peuteren van titelkandidaat Bordeaux Groen. Bordeaux won in een leuk duel met 8-4 en komt steeds dichterbij de titel in de hoogste klasse.  SC PEC Zwolle wist eindelijk weer eens te winnen door Exact met 2-5 te verslaan.   

 

Voor in uw agenda! 

Maandag 10 februari en woensdag 12 februari  wordt er weer volop gevoetbald in de WRZV Sporthallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen.

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Artikel delen:

Reageer