Final Four Nationale Beker in Zwolle

Zwolle – Vorige week plaatsten de mannen van Kootfin Taurus (Houten), Landstede Volleybal (Zwolle), Prins/VCV (Veenendaal) en Orion (Doetinchem) zich voor de Final Four Nationale Beker. De vier dameskandidaten voor de eindstrijd om de Nationale Beker zijn Eurosped (Almelo), Peelpush (Meijel), VC Sneek en Sliedrecht Sport. Op 22 en 23 februari wordt de finaleronde voor heren en dames gespeeld in sportcentrum Landstede in Zwolle.

 

lan-dyn-5.jpg   

 

In de halve finales op zaterdag zal Kootfin Taurus uit Houten aantreden tegen de mannen van Prins/VCV uit Veenendaal. Orion uit Doetinchem speelt in de tweede halve eindstrijd om een finaleticket tegen thuisploeg Landstede Volleybal. De eerste halve finale van de dames is een herhaling van die in 2013: Eurosped neemt het daarin op tegen Peelpush. Vorig jaar won Eurosped dat duel. VC Sneek mag een paar uur later met Sliedrecht Sport uitvechten wie een dag later in de eindstrijd mag aantreden.

 

Een andere hal binnen sportcentrum Landstede zal over twee weken als Kids hal worden ingericht. Beide dagen kunnen kinderen vanaf 12.00 uur tot een half uur na de laatste wedstrijd terecht om bijvoorbeeld de snelheid van hun smash en de hoogte van hun blok te laten meten, kennis te maken met het spectaculaire Smashbal en andere leuke activiteiten.

 

Programma Final Four, 22 februari 2014, Landstede Sportcentrum, Zwolle

13.00 uur:     Prins/VCV, Veenendaal – Kootfin Taurus, Houten (heren)

15.00 uur:     Eurosped TVT, Almelo – Peelpush, Meijel (dames)

17.00 uur:     Landstede Volleybal, Zwolle – Orion, Doetinchem (heren)

19.00 uur:     VC Sneek – Sliedrecht Sport (dames)

 

Op zondag 23 februari spelen de winnaars van vier halve finales om de Nationale Beker. Om 13.00 uur begint de herenfinale, vanaf 15.30 uur staat de damesfinale gepland.

Artikel delen:

Reageer