DOE HET van 3 tot 3 bij COC Zwolle

Zwolle – Wat hebben een kunstveiling, spinning marathon, bootcamp door de binnenstad van Zwolle, lach-yoga en DJ workshops met elkaar gemeen? Het gebeurt allemaal aanstaande zaterdag 8 februari bij COC Zwolle, dat voor de gelegenheid ‘het klokje rond’ open is: van 3 uur ’s middags tot 3 uur ’s nachts.

Iedereen is welkom in Kamperstraat 17. Het volledige programma staat op coczwolle.nl. Bij de items van de veiling om 21.00 uur is een schilderij van de bekende Zwolse kunstenaar Henk Nyenhuis. En nog meer kunst, maar ook RTV Oost doet mee en laat een half uur zendtijd veilen. De opbrengst gaat naar de campagne DOE HET, waar deze marathonzaterdag voor is bedoeld. COC Zwolle wil het eigen gebouw behouden om het werk in de regio voort te zetten. Het lukt als er de komende vijf jaar 100.000 euro bij elkaar wordt gebracht, een stevige opgave. Voorzitter Ilja de Jong: “Het is geweldig om te zien wat de actie nu al te weeg brengt in de stad en de regio.

Bijna een derde van het bedrag hebben we in het vizier, onder meer door gulle giften van leden en sympathisanten. Een mooie oogst, maar er is dus nog wel een flinke zet te geven. Dus kom naar de Kamperstraat, geniet mee van alle activiteiten en als je wilt en kunt, lever een bijdrage!” Toekomst Volgende maand al moet COC Zwolle kunnen laten zien de benodigde ton bij elkaar te kunnen krijgen. Ilja de Jong: “We gaan ervoor! Dat is belangrijk voor toekomstige generaties homo’s en lesbiennes die hun plek in de samenleving gaan vinden. Je leest er alles over op de actiewebsite www.coczwolle.nl/doehet .”

Artikel delen:

Reageer