Het weer: opnieuw perioden met regen

Zwolle – Vrijdag begint droog maar tegen het middaguur volgen er enkele stevige regenbuien. De wind draait van zuid naar zuidwestelijke richting en is tijdens de buien iets in kracht toegenomen. Het is met zo’n 10 graden zacht voor de tijd van het jaar.

06-02-2014_weerfoto_nieuwe_veerallee.jpg

Nieuwe Veerallee 

Zaterdagochtend is het opnieuw bewolkt en zijn er perioden met regen. Later in de middag wordt geleidelijk droog in onze regio. In de avond zijn er brede opklaringen en in de nacht naar zondag kan er opnieuw regen vallen. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind, kracht 3 tot 4. De maxima komen uit rond een graad of 9. Zondag lijkt de kans op een paar droge perioden iets groter en af en toe kan de zon even doorkomen. De wind is nog altijd matig tot vrij krachtig en het wordt 8 graden in onze regio.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Zwolle – Vrijdag begint droog maar tegen het middaguur volgen er enkele stevige regenbuien. De wind draait van zuid naar zuidwestelijke richting en is tijdens de buien iets in kracht toegenomen. Het is met zo’n 10 graden zacht voor de tijd van het jaar.

  Hoezo katje? Lees jij alleen maar wat er onder de foto staat?


  ⚠️ Meld

 2. Gerommel,
  Vanmorgen vroeg een jonge buurvrouw hetzelfde. Ik wist niet waar ze het over had, maar 2 minuten later begreep ik het. Dat gerommel komt van schietoefeningen in ’t Harde. Bij een bepaalde windrichting is het heel duidelijk te horen…
  Heeft niets met gaswinning of oorlogsvoering te maken; ik hoor het al 67 jaar, besteed er helemaal geen aandacht meer aan.  ⚠️ Meld

Reageer