Studenten in Zwolle strijden om gratis kamer

De algemene introductieweek voor Zwolse studenten, de GRASweek, geeft dit jaar een gratis studentenkamer weg. Gedurende een volledig collegejaar hoeft een gelukkige student geen huur of servicekosten te betalen. Ook krijgt de nieuwe kamerbewoner een gratis verhuizing, krantenabonnement, voor een jaar aan bioscoopkaarten en een aantal maaltijden in een studentencafé in Zwolle.

De kamer, met een grootte van 23 vierkante meter, heeft een douche, toilet en koelkast. Er is een gedeelde keuken. Vanuit de kamer heeft de student een prachtig uitzicht over de stadsgracht en de binnenstad. De kamer ligt op 4 minuten lopen van de Grote Markt. Het prestigieuze Windesheim Honours College stelt de studentenkamer beschikbaar. De kamer ligt in het voormalige gebouw van de Nieuwe Haven aan de Harm Smeengekade. Hier komen straks de studenten van het Honours College te wonen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de kamer moeten er natuurlijk wel wat voor doen. Zij strijden voor deze kamer tegen elkaar. De strijd vindt plaats op 22 augustus, de tweede dag van de GRASweek, tussen 15.00 en 17.00 uur in het Terpelkwijkpark. Wat de studenten precies moeten doen voor het winnen van de studentenkamer houdt de GRASweek nog even geheim.

Deelnemers aan de GRASweek kunnen zich kandidaat stellen voor de kamer via ikwildiekamer@grasweek.nl

Artikel delen:

Reageer