Kevin Begois jaar langer bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft de optie in het contract van Kevin Begois gelicht. De Belgische doelman blijft hierdoor tot de zomer van 2015 aan de Zwolse club verbonden. Begois is bezig aan zijn eerste seizoen in Zwolle en speelde dit seizoen elf wedstrijden in de competitie. Het oorspronkelijke contract liep aan het einde van dit seizoen af.

05-07-2013_pec_zwolle_fotopersdag-spelers_en_staf_09.jpg 

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Kevin kwam aan het begin van dit seizoen als nieuwe keeper binnen en heeft zich in korte tijd aan de PEC Zwolle cultuur aangepast. Hij heeft in de gespeelde wedstrijden laten zien dat hij een Eredivisiewaardige doelman is. Hij weet zijn rol binnen het elftal en vult dit erg goed in. We wilden graag met Kevin door, vandaar dat we de optie in zijn contract nu al hebben gelicht.”

Ook Begois is content dat hij langer aan PEC Zwolle verbonden blijft: ,,De komende periode wil ik me in mijn rol verder ontwikkelen en zo meegroeien met de club. PEC Zwolle kan op mijn volledige inzet blijven rekenen. Het komende anderhalf jaar hoop ik mijn waarde voor de club verder te bewijzen.”

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer