PvdA in gesprek met bewoners in Assendorp

Zwolle – Nelleke Vedelaar, lijsttrekker van de PvdA Zwolle, gaat samen met Paul Tang, lijsttrekker voor de PvdA bij de Europese verkiezingen, samen met lokale vrijwilligers op zaterdag 8 februari in gesprek met bewoners van Assendorp.

“We staan voor een goede buurt waar iedereen zich thuis voelt”, zegt Nelleke Vedelaar. “Een buurt waar de inwoners, jong en oud, de zekerheid van een baan hebben. Waar ouderen en zieken zo lang mogelijk thuis kunnen wonen en de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarom gaan we zaterdag de buurt in en vragen we de bewoners wat er speelt. We hopen veel mensen te spreken.”De PvdA’ers gaan van 11.00 uur tot 13.00 uur de deuren langs in Assendorp.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. erg mooi allemaal die aktieve raadsleden ineens, maar waar zijn ze na 19 maart??? zijn ze dan ook zo trefzeker??
  die vraag mag U zelf op 19 maart beantwoorden als U aan zet bent,
  wij wensen u veel wijsheid toe met het uitbrengen van uw stem.
  met vriendelijke groet;
  willem lucht, lwl de partij voor de kleine man die ook niet tijdens de verkiezingen zichtbaar is.  ⚠️ Meld

 2. >:(Verkiezingsprogramma PVDA blijkt weer een grote luchtballon. Hoe kun je als PVDA instemmen met het verkrachten van het buitengebied tot evenemententerrein als je onderstaand tekst opneemt in je verkiezingsprogramma:

  Ook kunnen er wat de PvdA betreft meer natuurspeeltuinen worden aan- gelegd met veel groen, water en avontuur voor kinderen. De PvdA wil waar mogelijk de biodiversiteit bevorderen. We denken daarbij aan het versterken van de leefmilieus en verbindingswegen van allerlei soorten, zoals amfibie- en, kleine zoogdieren, insecten als bijen, vlinders en libel- len, maar ook vissen. Zo cree?ren we tegelijkertijd meer natuur in Zwolle. De PvdA is trots op het mooie buitengebied van Zwolle. Wij willen dat de natuurbeleving van de Zwollenaren gelijk blijft. Daarom mogen deze gebieden niet aangetast worden[/u].[/i]


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.