CSV Ichtus Zwolle vierde 32-jarig bestaan

Zwolle -De afgelopen week vierde CSV Ichthus Zwolle haar 32e verjaardag. Van zondag 2 tot en met zaterdag 8 februari was er elke dag een activiteit georganiseerd door een speciaal in het leven geroepen commissie. De hele week stond in het teken van het thema ‘Around The World In 7 Days’.

 

feestweek-_gala_25.jpg 

 

Iedere activiteit stond in het teken van een ander land. Zondag was de aftrap van de feestweek en nuttigden de Ichthianen samen een Franse lunch. Maandag zorgde de Italiaanse familieavond –elke eerstejaars Ichthiaan vraagt tijdens of na het introweekend een ouderejaars om zijn papa of mama te worden en wordt op die manier lid van een Ichthus-familie – voor een hoop gezelligheid. Dinsdag werd aandacht besteed aan Israël tijdens de GIGA, de Gezamenlijke Interactieve Geestelijke Avond. Woensdag was er een Engels spel in de binnenstad van Zwolle en donderdag was het jaarlijks terugkerende gala., waarbij ook een aantal externe dates aanwezig was.

Vrijdagavond konden Ichthianen genieten van elkaars culinaire hoogstandjes tijdens de Hollandse Happietour. Deelnemers gebruikten op verschillende adressen het voor-, hoofd- en nagerecht. De Feestweek wordt vandaag afgesloten met een Amerikaanse filmavond. De vereniging kijkt dankbaar terug op een mooie week.

 

Een onvergetelijke tijd!

Ichthus is een christelijke interkerkelijke studentenvereniging die momenteel zo’n 70 leden telt. De vereniging wil studenten een veilige en bovenal gezellige plek bieden. Ichthus helpt studenten om te groeien in hun geloofsleven en vriendschappen op te bouwen, zodat ze een onvergetelijke studententijd kunnen hebben.

 

Ichthiaan worden

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om op 4 februari bij de GIGA in onze Feestweek te zijn. Aanmelden kan via pr[at] ichthuszwolle.nl. Ook ben je welkom om bij onze Open Kring op 1 april en bij de introdagen in september. Meer informatie over Ichthus vind je op onze website: www.ichthuszwolle.nl.

Artikel delen: