Zotte Zusjes openen weer het Bevrijdingsfestival

Zwolle – Na het succesvolle openingsconcert van de Zotte Zusjes vorig jaar, zullen zij dit jaar weer het concert verzorgen! De vijf vrolijke meiden zijn dol op gezelligheid en brengen vermaak met Nederlandstalige liedjes. De meiden begeleiden zichzelf met een contrabas, gitaar en snaredrum. Hun Hollandse repertoire bereikt een groot publiek. Ze trakteren iedereen op een portie ongein en theatrale hoogstandjes.

bfo_2013_1-18.jpg  

De Zotte Zusjes zullen dit jaar begeleid worden door Kinderkoor Konstatijn en het jeugdkoor #Voices van stichting de Vuurvogel. #Voices is een jeugdkoor met 15 zangers en zangeressen in de leeftijd vanaf 13 tot 18 jaar. Het koor staat onder begeleiding van de enthousiaste Carmen Hovestad.  Jeugdkoor #Voices heeft opgetreden met o.a. rappers Typhoon & Rico, Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel en Muppetstuff. In juni 2013 heeft het koor de eerste prijs gewonnen op het jaarlijkse korenfestival op Schiermonnikoog. 
 Kinderkoor Konstatijn is een koor met 12 zangers en zangeressen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het koor staat onder begeleiding van Eline Geerdink. Zij zullen een programma voorbereiden met liedjes van Harry Bannink, zoals van de zeer bekende televisieseries ’t Schaep met de 5 pooten en Ja zuster, nee zuster. Grenzeloos amusement, voor jong en oud!

Artikel delen:

Reageer