Feestavond Huttendorp Aa-landen

Tijdens Huttendorp in de Aa-landen vond donderdagavond de traditionele Bonte Avond plaats. Vele kinderen, maar ook ouders en omwonenden waren bij dit spektakel aanwezig.

Huttendorp was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een feestterrein waar van alles te doen en te beleven was. Met een puntenkaart konden de kids uit de Aa-landen langs allerlei spelletjes om hun ticket te scoren. Halverwege de avond trad zanger Patrick op. Verder vond er een grote playbackshow en een verloting plaats. De organisatie van Huttendorp vroeg het publiek om in het jaar 2008 het jeugdevenement een week eerder te laten plaatsvinden. Vrijdag wordt Huttendorp in de Aa-landen afgesloten met het thema ‘Circus’.


Het bleef nog lang onrustig in de Aa-landen…

Artikel delen:
Reacties 7
 1. ja ik ben bij beide geweest jij ook ?

  ===========

  Nee
  Nogmaals: op wat voor punten was Stadshagen minder Joop ??
  (als je iets stelt, moet je ook uitleggen waarom je dat vindt)


  ⚠️ Meld

 2. Het Huttendorp in Aalanden is zeker goed georganieseerd.
  Vond het zeker leuk om mee te doen 🙂
  ik weet alleen niet hoe het in de andere wijken is gegaan.  ⚠️ Meld

 3. Hey huttendorp aalanden is echt geweldig zowel voor de kinderen als voor de leiding. Het was beter georganiseerd dan ik had verwacht ivm de nieuwe hoofdleiding maar het ging perfect!

  groetjes


  ⚠️ Meld

 4. @joop: ik weet dat je slechte ervaringen hebt met stadshagen maar laat het verleden eens rusten en geef ze een nieuwe kans, het is ook niet makkelijk in zo,n nieuwe wijk.


  ⚠️ Meld

Reageer