FC Zwolle klaar voor eerste match in het nieuwe stadion

Improviseren blijft voor FC Zwolle gaande het nieuwe stadion dit seizoen het sleutelwoord. Ook vrijdag wanneer er voor het eerst officieel word afgetrapt in het nieuwe FC Zwolle stadion.

Er is keihard gewerkt door de vele bedrijven, vrijwilligers en FC Zwolle zelf natuurlijk. 28 Februari van dit jaar werd de eerste paal geslagen en 17 Augustus kunnen 3500 bezoekers plaats nemen op een nieuwe tribune. Een bouw prestatie van formaat te noemen! Het is nog een ‘bouwput’ maar dat mag en zal de echte supporter vrijdag er niet van weerhouden om de eerste officiële wedstrijd in het stadion te aanschouwen.


Edwin Broekhuis beheerder van het supportershome


Het tijdelijke supportershome

Wanneer de weergoden vrijdag niet gezind zijn zullen de supporters het nog zonder een dak boven hun hoofd moeten doen, voor een passende oplossing heeft de club inmiddels gezorgd, een gratis regenponcho voor elke supporter, ( vergeet een zakdoekje niet om uw stoeltje droog te vegen ). Naar verwachting zal in september een aanvang met de dakconstructie worden gemaakt.


En nu maar hopen dat de score in het voordeel van FC Zwolle blijft

Een hapje en een drankje voor, tijdens en na de wedstrijd behoren eveneens vrijdag tot de mogelijkheden. Ook het tijdelijke onderkomen van de supporterclub is op tijd af. Beheerder van het supportershome Edwin Broekhuis: “We hebben mede met de inzet van vrijwilligers er een mooi supportershome van kunnen maken waar we prima een jaar in kunnen zitten. We zijn dik tevreden!”  Naast het supportershome kunnen de bezoekers ook eten en drinken kopen achter de tribune. Daar is gezorgd voor tijdelijke verkooppunten.


Tijdelijke verkoop van eten en drinken achter de tribune

‘Lees verder’ voor een kleine rondleiding op de bouwlokatie

 

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Vroeger stond de brug over de Ceintuurbaan altijd vol met ‘gluurders’ die voor niks (bijna) de hele wedstrijd konden zien. Staat nu de hele ceintuurbaan vol met zulke mensen, of heeft Zwolle daartegen maatregelen genomen?


    ⚠️ Meld

  2. Ik ben er vanmiddag nog langsgereden, maar vanaf de ceintuurbaan kijk je tegen een hoge aarden wal aan. Die maatregelen zijn blijkbaar genomen.


    ⚠️ Meld

Reageer