Week van de Liefde in Zwolle

Zwolle – Deze week is het de Week van de Liefde. In het hele land worden activiteiten georganiseerd. GGD IJsselland organiseert deze week, net als voorgaande jaren, ook weer activiteiten. De GGD heeft dit jaar speciale aandacht voor de ROC’s in de regio. Want gezonde studenten presteren beter, ook als ze seksueel gezond zijn en blijven.

 

Team Seksuele Gezondheid van GGD IJsselland staat deze week met een stand in verschillende ROC-kantines. Medewerkers van de GGD wensen de studenten met een hartvormige lollie een ‘sweet’ Valentijn en gaan in gesprek met de studenten over seksuele gezondheid. Ook wijzen ze de studenten op Sense; hét informatiepunt over seksualiteit  voor jongeren. Voor de docenten is er een speciale lesbrief ontwikkeld zodat deze week ook in de klas extra aandacht besteed kan worden aan seksuele gezondheid. De GGD zal langs gaan bij de ROC’s Landstede en Deltion.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Misschien handig om linkje te maken naar de plek waar de lesbrief gevonden kan worden? Google levert niets op. Als je tijd en geld steekt in een project, wil je ook de mensen bereiken, lijkt me.    ⚠️ Meld

Reageer