Fatale woninginbraak in Opsporing Verzocht

Zwolle – In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 februari zal aandacht worden besteed aan de woninginbraak van 31 januari jl. in een woning aan de Mirteweg, waarbij de 72-jarige bewoonster van de woning om het leven kwam. De 72-jarige vrouw raakte zwaar gewond en overleed in de loop van zaterdagavond aan haar verwondingen.

ov_zwolle.jpg 

Die vrijdagavond rond 18:45 uur kwam het slachtoffer aan bij haar woning in de wijk Westenholte. Op het moment dat zij de voordeur opende, kwam een onbekende jonge man haar woning uit. Met kracht duwde hij de vrouw weg. Zij kwam daardoor ten val met genoemd letsel tot gevolg. De inbreker rende er na de inbraak vandoor in de richting van de Malvaweg. De uitzending begint dinsdagavond 11 februari om 21.30 uur op Nederland 1 en zal de volgende dag om 11.10 uur worden herhaald op Nederland 2.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik zou zeggen: “Jongen, mocht je dit lezen, geef je nog aan, voordat het uitgezonden wordt. Ik weet dat je daarmee voor de nabestaanden een eind kan maken aan de onzekerheid, waarin ze los van het verdriet, verkeren. Daarnaast gaat daarmee voor jou een last van je schouder en zul je het vervolg en gevolg van het gebeuren wellicht als minder moeilijk ondergaan. Hoe langer je wacht, hoe zwaarder het wordt voor de nabestaanden, maar ook voor jou.”


    ⚠️ Meld

  2. Ik ben benieuwd of er een uitgebreider signalement komt of een compositietekening.
    Een jonge man met blonde stekels is zo ongedetailleerd. Misschien wordt die dan herkend door iemand.


    ⚠️ Meld

Reageer