Dieze West zet zich in voor goed doel

Zwolle – Tijdens het mixed voetbaltoernooi van VV Diezewest werd dit jaar geld ingezameld en een sponsorloop gehouden voor het goede doel. Het toernooi was een groot succes en veel vrienden en familie van de leden en sponsoren deden mee. Het goede doel waar de club zich dit jaar aan heeft verbonden was Ronald McDonald Huis Zwolle. De club wilde iets geven waar het huis echt behoefte aan had en heeft maar liefst 450 euro voor een nieuwe kapstok en gezelschapspellen voor in de Ronald McDonald Huiskamer ingezameld.

dieze_west.jpg

Manager van het Ronald McDonald Huis, Lianne Booijink,  is daar erg blij mee: ‘Ik vind het geweldig en bijzonder dat een voetbalclub ons huis steunt. Een kapstok en gezelschapspellen klinkt praktisch maar het geeft wel een echt huiskamergevoel, deze spullen stonden dan ook hoog op ons wensenlijstje. Wij zijn er heel erg blij mee”. Richard Lohman van VV Diezewest vindt het fijn dat het cadeau in de smaak valt: “Het is mooi om ook daadwerkelijk iets tastbaars te kunnen schenken als club. Als lid zie je dan gelijk waaraan je hebt bijgedragen. Zo gaat het nog meer leven onder de leden. Het is heel mooi om te zien hoe iedereen jong en oud zich heeft ingezet. Het doet mij goed om als club op deze manier ons maatschappelijke steentje bij te kunnen dragen aan een doel dicht bij huis.”

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Diezewest werd de opbrengst en de bestemming van het geld bekend gemaakt. De club bedankt iedereen die heeft bijgedragen.

Tijdens het mixed voetbaltoernooi van VV Diezewest werd dit jaar geld ingezameld en een sponsorloop gehouden voor het goede doel. Het toernooi was een groot succes en veel vrienden en familie van de leden en sponsoren deden mee. Het goede doel waar de club zich dit jaar aan heeft verbonden was Ronald McDonald Huis Zwolle. De club wilde iets geven waar het huis echt behoefte aan had en heeft maar liefst 450 euro voor een nieuwe kapstok en gezelschapspellen voor in de Ronald McDonald Huiskamer ingezameld.

Manager van het Ronald McDonald Huis, Lianne Booijink,  is daar erg blij mee: ‘Ik vind het geweldig en bijzonder dat een voetbalclub ons huis steunt. Een kapstok en gezelschapspellen klinkt praktisch maar het geeft wel een echt huiskamergevoel, deze spullen stonden dan ook hoog op ons wensenlijstje. Wij zijn er heel erg blij mee”.

Richard Lohman van VV Diezewest vindt het fijn dat het cadeau in de smaak valt: “Het is mooi om ook daadwerkelijk iets tastbaars te kunnen schenken als club. Als lid zie je dan gelijk waaraan je hebt bijgedragen. Zo gaat het nog meer leven onder de leden. Het is heel mooi om te zien hoe iedereen jong en oud zich heeft ingezet. Het doet mij goed om als club op deze manier ons maatschappelijke steentje bij te kunnen dragen aan een doel dicht bij huis.”

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Diezewest werden de opbrengst en de bestemming van het geld bekend gemaakt. De club bedankt iedereen die heeft bijgedragen. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. een artikel is mooi maar 2x hetzelfde is niet nodig
    :D:D:D
    maar vind het klasse van de kinderen dat zij zoveel hebben opgehaald en moeite hebben genomen om te gaan lopen voor dit goede doel klasse !!!!!!!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.