Zwolle huldigt tweelingbroers Mulder

Zwolle – De gemeente Zwolle heeft na het fantastische nieuws, dat de tweelingbroers Ronald en Michel Mulder goud en brons scoorde op de 500 meter schaatsen op de Olympische Spelen in het Russische Sochi, bekend gemaakt dat het voor de medaillewinnaars een huldiging gaat organiseren.

De huldiging van de Olympische medaillewinnaars Michel en Ronald Mulder zal plaatsvinden op woensdag 26 februari om 17.00 uur op het Grote Kerkplein te Zwolle. Voordat de Zwollenaren in het zonnetje worden gezet is er een feestelijk voorprogramma met de band ‘That’s What She Said’ vanaf 16.00 uur. 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. De huldiging van de Olympische medaillewinnaars Michel en Ronald Mulder zal plaatsvinden op woensdag 26 februari om 17.00 uur op het Grote Kerkplein te Zwolle.

    17.00 uur????
    Goed initiatief alleen gemiste kans qua tijd.    ⚠️ Meld

  2. Voor mij bepaalt niet de medaille maar de inzet en de sportiviteit van de tweeling dat ze gehuldigd mogen worden. Wat een geweldig duo samen. Gefeliciteerd met jullie bijzondere prestaties. Wij zijn er heel erg trots op dat jullie het zo goed gedaan hebben. Jullie hebben iets heel erg bijzonders laten zien dat heel Nederland verbindt.


    ⚠️ Meld

Reageer