Laura Jansen naar Hedon

Zwolle – Wicked World en de Kings Of Leon-cover Use Somebody zorgden enkele jaren geleden voor de snelle doorbraak van Laura Jansen. Met Tom Chaplin van Keane deed ze dit later dunnetjes over voor Serious Request met hun duet in Same Heart. Zaterdag 15 februari komt de zangeres naar Zwolle voor een concert in poppodium Hedon. Support is er van MC Fit.

 

 

rtl_viert-3.jpg

Na haar optreden in De Wereld Draait Door werd Laura Jansen getekend door Universal. Op het debuutalbum Bells stonden onder andere de grote hits Single Girls, Use Somebody en Wicked World.Het album stond meer dan 90 weken in de Nederlandse Album Top 100 en bereikte de 1e plaats in de iTunes-chart. Begin 2011 ontving de zangeres een Platina Award en inmiddels zijn er van Bells meer dan 70.000 exemplaren verkocht.

Dit succes weerhield Laura Jansen er niet van zich op onbekend muzikaal terrein te begeven voor haar tweede album Elba, een album dat Laura Jansen’s dromerige pianopopgeluid opnieuw vormgeeft. Naast de singles Queen Of Elba en Golden bevat het album ook het themanummer van 3FM Serious Request 2013, Same Heart een duet met Tom Chaplin van Keane. Dit nummer werd een nummer 1-hit op iTunes.

MC FIT
MC FIT boekte succes met Flinke Namen en de muziektheatervoorstelling Glen Faria, ter voorbereiding op zijn gelijknamige debuutalbum dat mei 2013 verscheen. Een album vol eerlijke tracks met teksten over de liefde, zijn gezinsleven en maatschappelijke issues maar ook over het uitgaanscircuit en alle verleidingen van dien.

LAURA JANSEN
Support: MCFIT

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 15 februari
Open                          : 19:00 uur
Aanvang                     : 20:00 uur 
Entree                         : € 19,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen: