Studenten Deltion steunen ‘Make A Wish’

Zwolle – Derdejaars studenten van de opleiding Manager/Ondernemer Horeca van het Deltion College hebben op 2 februari een cheque ter waarde van 3261,63 euro overhandigd aan Stichting Make a Wish Nederland. Het bedrag is door de studenten opgehaald tijdens de overname van Hotel & Restaurant Wildthout in Ommen waar zij twee weken de leiding hadden.

foto_studenten_overhandigen_cheque_aan_make_a_wish.jpg 

In het kader van hun studie hebben de studenten van 20 januari t/m 2 februari bij toerbeurt alle voorkomende functies in het hotel en restaurant vervuld. Daarnaast hebben zij diverse activiteiten en arrangementen verzorgd om het aantal gasten een stimulans te geven. 

Ook was er aandacht voor het goede doel. Zo organiseerden de studenten in de ochtend van 23 januari een netwerkontbijt voor ondernemers uit de regio Ommen, waar oud-schaatser en tevens ambassadeur Make A Wish Nederland, Erick Hulzebosch, de genodigden toesprak. En in de avond van 23 januari vond er een ware ladiesfair plaats. De opbrengst van deze activiteiten werd gedoneerd aan Make A Wish Nederland. Deze stichting vervult de wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

“Ondernemen en een maatschappelijke bijdrage leveren? Wij wisten niet dat dit zo leuk kon zijn. Met dit project hebben we niet alleen gewerkt aan verschillende competenties, maar ook de kans gekregen om iets verder te kijken dan onze studie. Het geeft voldoening om wat te kunnen betekenen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte”, vertelt Joram Pol, student Hotelmanagement enthousiast.

Artikel delen:

Reageer