40-jarige VGSport Zwolle viert feest

Zwolle – Op zaterdagavond 22 februari a.s. is het van 19.30 tot 22.30 uur feest in het Zwolse wijkcentrum ‘De Weijenbelt’. Met een groots jubileumfeest vieren leden en vrijwilligers van VGSport Zwolle met hun vrienden en familieleden het 40-jarig bestaan van deze club voor mensen die een verstandelijke beperking hebben. Bekende artiesten, zoals Ancora met Harm Wolters, de Tower Snörr’n en Shantykoor Zwolle maken er een groot feest van. De feestcommissie verwacht dat er ruim 250 mensen komen feesten. Het jubileumfeest is alleen voor genodigden.

ancore.jpeg 

Ancora met de Zwolse zanger Harm Wolters ook present…

VGSport Zwolle zorgt al 40 jaar dat mensen die een verstandelijke beperking hebben kunnen sporten, dansen en bewegen in Zwolle. Niet alleen omdat het gezond is, het is ook gewoon gezellig! Dat geldt voor iedereen, dus ook voor de leden van VGSport Zwolle. De mensen die voor VGSport Zwolle werken doen dat vrijwillig. Helaas zijn er veel andere kosten zoals materiaalkosten, zaal- en zwembadhuur. VGSport Zwolle krijgt subsidie van de gemeente Zwolle maar dat is niet genoeg om alles te kunnen organiseren. Gelukkig dragen veel Zwolse ondernemers en collega-sportclubs VGSport Zwolle een warm hart toe. Zonder gulle gaven op financieel, dienstverlenend en materieel gebied zou VGSport Zwolle niet kunnen voortbestaan. En de club wil van die 40 jaar heel graag minstens 80 jaar maken!

Het jubileumfeest is niet de enige activiteit die de 40-jarige VGSport Zwolle tijdens haar jubileumjaar organiseert. Begin deze maand was er de Zesde Zwolse Zwemmathon waarbij extra feestelijk uitgepakt werd. De leden zwommen zoveel mogelijk gesponsorde baantjes waarmee zij een recordbedrag van ruim 3000 Euro binnen haalden. Dit geld wordt onder meer gebruikt voor de realisatie van het jubileumfeest op 22 februari a.s. Het jubileumfeest van VGSport Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van VGSport Zwolle. 

Op zaterdag 8 novembera.s. wordt het jubileumjaar van VGSport Zwolle afgesloten met een groots opgezet VGSportToernooi.

Kijk voor meer informatie over de 40-jarige VGSport Zwolle op www.vgsportzwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Bestuur en leden van VG Sport van harte gefeliciteert met dit bijzondere jubileum, maar ook met jullie geweldige inzet van bestuurders en zeer veel vrijwilligers! Ook ik ben erg nieuwsgierig naar de jubileum-feestavond in de Weijenbelt en kom zeker even kijken, ik bedoel meedoen!!


    ⚠️ Meld

Reageer