Groot lijsttrekkersdebat: Zwolle Draait Door

Zwolle – Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen organiseert de gemeente Zwolle samen met Hedon en Buro Ruis op 17 maart 2014 het grote lijsttrekkersdebat: Zwolle Draait Door in Hedon.

Een avond volgens beproefd ‘De Wereld Draait Door’- concept vol spraakmakende debatten en spannende interviews, muziek en cultuur met de Zwolse lijsttrekkers in de hoofdrol. Onder leiding van presentator André van de Zee (‘En dan nog even dit’, RTV Oost) en debatleider Sander Wageman (de Stentor) gaan de Zwolse lijsttrekkers maandag 17 maart met elkaar in debat. De speciaal voor deze gelegenheid geformeerde ‘Zwolle Draait Door Huisband’ zal gewenst en ongewenst muzikaal onderbreken.

Line- up: Bauke Bakker (Bertolf, Krystl, Cool Genius), Sebastiaan van Olst (Typhoon band, Cool Genius), Erik Neimeijer (Cool Genius, Lorrainville) en Gert-Jan van de Weerd (Bertolf, Lorrainville). De avond krijgt een poëtische finale in de vorm van een ter plekke geschreven gedicht van gedichtenmakelaar Marieke van Bolderen.

Toegang is gratis, maar om zeker te zijn van een plaats, reserveer via debat@zwolle.nl. Zorg dat u zich op 17 maart voor 19.45 uur bij de ingang meldt, na 19.45 uur worden de gereserveerde plaatsen weer vrijgegeven. De zaal gaat om 19.00 uur open, het programma start om 20.00 uur.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer