DEEP keert terug naar thuisbasis Hedon

Zwolle – Op zaterdag 22 februari keert hét Deephouse, Techhouse en Techno event DEEP terug naar haar thuisbasis. Naast de vertrouwde resident DJ’s Roy El Kei en Joshua Kayn zullen bij deze frisse editie ook DJ-duo Slam en Anton Pieete plaats nemen achter de draaitafels in het vernieuwde Hedon. 

Het Britse duo Slam heeft zo’n beetje overal op de wereld al gestaan, van Australië en de Verenigde Staten tot aan Zuid-Amerika en Japan. Invloeden van Funkadelic, Kraftwerk en The Clash worden versmolten tot een eigentijds geluid. Tijdens Deep worden de bezoekers geserveerd op een unieke live-set van de mannen. Anton Pieete bestormt de dansvloer met een geheel eigen kijk op de hedendaagse techno. Hij maakt industriële technohouse en dit lijkt precies te zijn waar de mensen naar verlangen. Roy El Kei en Joshua Kayn zijn de vaste gezichten van DEEP en hebben al menig editie tot een episch hoogtepunt gebracht. Niet zo gek dat Roy El Kei eerder al bekroond werd tot DJ talent van het jaar (Slam FM) en getourd heeft door o.a. Azië en Australië.

DEEP
Line-up: SLAM (LIVE) / ANTON PIEETE / ROY EL KEI / JOSHUA KAYN

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 22 februari
Open / Aanvang         : 23:00 uur 
Entree                         : € 10,00

Leeftijd                        : 18+    

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Artikel delen:

Reageer