Straatvechter Robert Moszkovicz naar Waanders

Zwolle – Op donderdag 20 februari is Robert Moszkowicz te gast bij Waanders In de Broeren voor een korte lezing en een signeersessie. Onlangs verscheen de autobiografie van Robert Moszkowicz, De Straatvechter, met daarin zijn verhaal als telg van een van de bekendste advocatenfamilies van Nederland.

In zijn memoires schetst hij ook een beeld van zijn vader en broers, waaronder zijn jongere broer Bram. Een onthutsend en ontluisterend verhaal waarin Moszkowicz grif zijn eigen fouten en gebreken toegeeft, zijn eigen ondergang als en zijn terugkeer als juridisch consultant beschrijft en waarin ook een uniek beeld wordt geschetst van het privéleven binnen de familie Moszkowicz. Dit alles zal ter sprake komen tijdens de lezing van Moszkowicz op 20 februari, waarna er de gelegenheid is tot het stellen van vragen en het laten signeren van zijn boek. Aanvang is om 19.00 uur in de brasserie van Waanders In de Broeren. Toegang is gratis.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Stond een goed interview met de beste man in Volkskrant Magazine, afgelopen zaterdag. Wat viel hij door de mand zeg toen er kritische vragen werden gesteld, maar daar hebben de Moszkoviczjes vaker last van.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.