Tweede editie Zwolle Afrika Cup bij Be Quick ‘28

Zwolle – Op zaterdag 5 juli 2014 zal bij Be Quick de Zwolle Afrika Cup worden georganiseerd. Het is de tweede keer dat dit multiculturele voetbaltoernooi zal plaatsvinden aan het Stadionplein in Zwolle. De naam van het toernooi geeft vooral de band aan die de organisatoren hebben met Zwolle en Afrika.

zwolle_afrika_cup2_copy.jpeg 

Het toernooi dat oorspronkelijk voortkomt uit de Angolese gemeenschap heeft vorig jaar een duidelijke koerswijziging ondergaan. Het is echt een multicultureel toernooi geworden met een volledig open inschrijving. Wij nodigen dan ook iedereen uit om in te schrijven voor dit toernooi. Zo kun je in contact komen met een brede groep voetballiefhebbers. Het afgelopen jaar namen negen teams deel aan dit toernooi. Het Angolese Trots uit Groningen was in de finale uiteindelijk te sterk voor de Zwolse Molukkers. De exacte opzet van het toernooi hangt mede af van het aantal inschrijvingen. Maar de organisatie streeft er naar om alle teams minimaal vier wedstrijden te laten spelen van 20 minuten. Er zal bij dit toernooi elf tegen elf worden gespeeld met een onbeperkte wisselmogelijkheid.

De kosten van dit toernooi zijn 90 euro, waarvan 20 euro als borg geretourneerd zal worden. Inschrijven voor dit toernooi kan tot en met 15 mei van dit jaar. Doe dit op tijd, want dat voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie kunt u mailen naar stzwolleafrikacup@gmail.com. Volg het toernooi ook op Facebook en Twitter. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Be Quick ‘28.

Artikel delen:

Reageer