Status Quo krijgt support van Vandale

Zwolle – Op zondag 23 maart 2014 is het zo ver, dan staat Status Quo op het podium van IJsselhallen Zwolle. Status Quo en hun Frantic Four line-up keert eenmalig terug tijdens de Status Quo Frantic Four Reunion Tour.

 

Het optreden op 23 maart in IJsselhallen Zwolle is ook definitief de laatste keer dat deze legendarische line-up in Nederland te zien is. De band Vandale zal als support act het publiek opwarmen. De Frantic Four reünie is een stap in de toch wel bijzondere succesvolle carrière die de band heeft gehad. Zowel band als fans kregen tijdens de eerste shows van de Reunion Tour een enorme kick van nummers die voor het laatst werden gespeeld in lang vervlogen tijden.

Frantic Four herenigd

Francis Rossie, Rick Parfitt, Alan Lancaster en John Coghlan hebben na al die jaren nog steeds veel plezier in de Reunion Tour. “Weer samen spelen na al die jaren was geweldig. Het was niet allemaal perfect, maar het belangrijkste is dat de chemie er weer was tussen de bandleden. Bovendien was de belangstelling van de fans ontzettend groot, ongelooflijk!" aldus Francis Rossi.

 

Vandale in voorprogramma

De band Vandale trapt als support act de avond af. Vandale was begin jaren tachtig de eerste hardrockband die in Moerstaal zong. Dat leverde de band uit Limburg een unieke status op. Eindelijk kon er luid worden meegebruld met legendarische nummer als Pet in Bed, Geitenwollenrockers, Paddestoel en Stale Verhale.

 

Meer informatie

Het concert van Status Quo met support act Vandale vindt plaats op zondag 23 maart 2014. De zaal is geopend om 18.30 uur, waarna om 19.50 uur het concert begint. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl.

Artikel delen:

Reageer