Benefietactie voor De Vrolijkheid

Zwolle – Veertien rijschoolhouders uit Zwolle en omgeving organiseerden de afgelopen dagen samen met Rugbyclub Zwolle een benefietactie voor Café De Vrolijkheid. Door rellen met voetbalsupporters had eigenaresse Ria Dijk een schadepost van €16.000 euro. Op vrijdag en zaterdag werd er door rijschoolhouders een benefietactie gevoerd onder de noemer ‘Maak De Vrolijkheid weer vrolijk’ om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Alle deelnemende rijschoolhouders verzamelden zich op de parkeerplaats van De Vrolijkheid.

15_feb_2014-43.jpg  

De rijschoolhouders stelden onder meer gratis rijlessen, rijstijlmetingen, zuinigheidsritten, proefrit motorrijden, proefrit aanhangwagen en een proefrit met de vrachtwagen beschikbaar. Als tegenactie werd een donatie voor De Vrolijkheid verwacht. Op vrijdagavond was er een veiling met allerlei items en was er een karaoke/feestavond. Tegen betaling was het mogelijk om een liedje mee te zingen. Ook waren er allerlei activiteiten voor kinderen, zoals schminken en knutselen. Bovendien konden ze er videospelletjes spelen. Er een team aanwezig in het café om de tussenstand van het opgehaalde bedrag in de gaten te houden. De actie leverde 900 euro op.

15_feb_2014-13.jpg

15_feb_2014-9.jpg 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Eigenlijk best vreemd dat de door voetbalsupporters, door rijschoolhouders en de rugbyclub opgelost moet worden. Waar blijft de verzekering of de benefietactie van PEC?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.