Twistvlietpark geopend

Wethouder Peter Pot van Zwolle heeft zaterdagmiddag samen met één van de eerste inwoners uit Stadshagen het Twistvlietpark geopend. Aangevlogen in een helikopter droeg de pionier uit Stadshagen, Gerben Olsder een knuppel aan de wethouder over.

 

 

Met een rake slag op een gong opende Peter Pot het nieuwe park. De feestelijke opening kende een tweetal gezichten, naast de opening van het nieuwe park ging tevens het 10e Stadshagen festival van start. De wijkstichting Stadshagen heeft met hulp van de winkeliersvereniging een braderie en een muziekfestijn georganiseerd. Kinderen konden zich uitleven op de diverse speeltoestellen en verder organiseerde Achmea een spinningevent. Het Stadshagenfestival gaat door tot 00:30 uur vannacht met optredens van oa Harm Wolters, Henry van Velzen ( H6), The Peach Kings en veel meer.

 

 

 

 

 

 

Lees verder om de foto’s te zien en het avond programma te lezen….

• 19.00 uur Jump-Style wedstrijd o.l.v. Drive-In Xower

• 20.00 uur Live Band Bar-code

• 21.30 uur

• 22.30 uur Harm Wolters

• 23.00 uur The Peach Kings

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

58 gedachten over “Twistvlietpark geopend”

  1. Wat ik trouwens wel humor vond om te zien toen ze weer naar het Health Centre terug verhuisd werden, was dat er dus toch wielen onder de hometrainers zitten…. zijn er alleen niet op vooruit te branden ;D

  2. Wie durft een keer mee te doen met RPM? Ik zie veel commentaar, maar weinig daadkracht! Jammer dat er altijd iemand is die aan te zijlijn staat te zeuren!
    Er zijn gelukkig veel anderen die er wel een leuke dag van gemaakt hebben!!
    ps. Het Stadshagenfestival was een groot succes!!! 😉 : 8)

  3. Ach RPM-er dat geldt toch voor alles: ik rijd ligfiets en slik toch ook alle opmerkingen daarover (of zou het moeten doen) en zo heeft elke gek zijn gebrek 😉

  4. Ach Marrianne je hebt gelijk desalniettemin daag ik je uit om een keer te komen RPM bij achmea en een keer mee te gaan op de race fiets voor het niet nep gebeuren zoals jij dat zegt, maar dan ook maximaal meedoen he??
    Dus maximaal pieken bij de rpm en buiten max snelheid en min 100 km.
    Ben benieuwd…………………………………………..

  5. Hahaha ja nou dat doen we dan zodra ik hersteld ben van de zwangerschap (sta op het moment op knappen dus heb nog een topprestatie te gaan ;)) ok?©?
    En eigenlijk zou ik dan moeten zeggen: en wanneer jij een kind hebt gebaard 😛

  6. @RPM:
    dat RPM (niet je naam maar dat fietsen op die hometrainers bedoel ik) zal staan voor ‘rounds per minute’? Zo ja, dan denk ik al vrij snel aan ‘spinning’. Daar ga ik niet aan meedoen 🙂 Gaat mij te snel. Ik trap doorgaans 90 ?  95 omwentelingen per minuut bij gewoon lekker doortrappen; heuveltje op ga ik naar 100 tot 110 en in de sprint nog wel harder dan dat maar als ik die wat die ‘spinners’ doen…… damn, dat gaat hard (ook al staan ze stil ;D )

    Maar 100+ km jakkeren is voor mij niet zo’n punt hoor maar dan wel lekker op/in m’n ligfietsie (max voor mij 240 kilometer op ?©?©n dag)

  7. zit zeker een motor op die ligfiets van je want wat je nou allemaal zegt lijkt me echt een beetje overdreven .maar ja we zijn ook niet anders gewend van je wvf ik rol van de berg af van het lachen ;D

  8. Marrianne
    Tja het baren van een kind is ook een keuze en die maak ik niet dus aan die eisen zal ik nooit voldoen! Maar wanneer je blijft bewegen min 3 keer in de week en evenwichtig met je voeding om blijft gaan tijdens je zwangerschap ben je na de zwangerschap sneller weer op niveau. Dit kan je doen bij achmea, gewoon heel veilig en rustig opbouwend zonder te veel risico en dan volgt daarna die uitdaging die ik voorheen heb gesteld. Maar zonder gekheid, ga eerst inderdaad maar eens een topprestatie neerzetten van een bevalling maar daarna ik wil je heel graag eens zien op een rpm fiets die goed verrijdt baar is ik denk dat je het onderschat! Succes komende periode, groetjes een aardig fanatieke loper, buitenfietser en RPM instructrice

  9. Joop, ga morgen anders even mee, dan doe ik een kort ritje, ik moet even wat spullen halen uit Dronten (ook wel Ligfiets Mekka). Het is maar 2x 30 kilometer. Zal voor jou helemaal wel een eitje zijn. Om je helemaal gerust te stellen, ik rijd gemiddeld maar 30 km/h.
    Hoe laat ben je in Stadshagen?

  10. Ik onderschat niks hoor, dat heb jij ervan gemaakt. Ik fiets nou eenmaal veel liever buiten en doe dat nu zelfs nog elke dag en lach me dan een breuk om mensen die een auto pakken om naar het centrum te gaan… Dat zijn acties die ik niet snap en waarom ik niet zo’n hoge pet van mensen bij health centres op heb. Maar natuurlijk scheer ik daarmee ook mensen die ook buiten het centrum actief (veel actiever dan ik) zijn over ?©?©n kam en dat is mijn bedoeling natuurlijk ook niet.
    Het is alleen om aan te geven dat er mensen zijn die ook anders sporten dan via een centrum of sportschool. Heb zelf geen behoefte om geld uit te geven waar dat niet pers?© nodig is. Je zult me dus niet zo snel in het Achmea Health Centre aantreffen. Hoe jammer ik het ook vind, want als het niet zo idioot duur was, dan zou ik er best gebruik van maken, denk ik. Al is het alleen al om de uitdaging aan te gaan met jou 😉 Denk dat ik het dan ongelooflijk afleg tegen je (helemaal aangezien ik toch nog wel een jaar verwacht uit te moeten trekken voor ik weer helemaal de oude ben (was de vorige keer zelfs langer: twee jaar voor ik mezelf weer helemaal lichamelijk was)) en weer al mijn spieren terug heb. Vind het altijd erg optimistisch om te zeggen tegen een pas bevallen vrouw dat je ‘er zo weer bovenop’ bent! Maar goed, dat weet je ook alleen als je zelf die situatie hebt meegemaakt en zelfs dan hoeft dat niet: de ?©?©n herstelt nou eenmaal makkelijker dan de ander. Ik doe er kennelijk langer dan gemiddeld over, so be it! Doe dat dan liever in mijn eigen tempo, zonder bemoeienis van buitenaf. Zo eigenwijs ben ik dan ook wel weer.
    Ow en joop: het is echt geen probleem om met een goede conditie op een ligfiets die 90/95 RPM te halen hoor… Ik zou zeggen: probeer het maar eens!

  11. wat is dit toch allemaal voor een gezeur? kunnen marianne en wvfn niet gewoon sms-en of msn-en? dat gezever over die ligfietsen van ze zit geen zwollenaar op te wachten

  12. Euhm…. de link werkt, ik denk dat het dezelfde is als die Dick probeerde te plaatsen. Ik lees het bericht achter de link en de URL van de link en vraag me af wat dat met het Twistvlietpark te maken heeft :-

  13. Ja, zo zit ik inderdaad ook te kijken naar dat bericht. Hoe dan ook wel sneu voor de gever en natuurlijk voor de vrouw…
    Maar waarom ‘jammer’ dan, Dick, besluit ik op te houden en dan moet dat niet 😉
    Ik heb geen idee hoe dat nummer van Drukwerk gaat. Ken wel nummers van hen (off course!) , maar deze niet volgens mij. Ook hier ontgaat me (daardoor?) de link naar dit topic…
    Heb wel een oom die voor mijn geboorte al een nummer had over een Marianne (geen dubbele r) maar dat is niet zo’n complimenteus nummer voor mij 😉 (voor de ‘kenners van toen’: de band heette toendertijd volgens mij de Rowdies; heb het nummer nog op EP!) De andere kant van de single heeft een wat mooier nummer: “Funny Feeling”. Zo, nu houd ik echt op met deze onzin 😉

  14. en nu ff weer on-topic…. Harm Wolters voor het eerst gezien, gangmaker die vent, hele tent op stelten 🙂
    Zelf ook veel foto’s gemaakt, zucht… toch wel super die spiegelreflex camera’s…. heb een FUJI S9500 , een model die tussen die compacte zilveren dingetjes en de spiegelreflex in ligt, maar die heeft toch wel z’n beperkingen. Viel me op dat zodra H6 begon de tent helemaal vol stond. BARCODE was een leuke band die leuke muziek speelde, maar voorin was de tent toen nog aardig leeg.
    Het festival was in ieder geval een groot succes, groter als voorgaande jaren, goed bezocht, goed weer erbij.
    En grappig, kwam in de middag aan en hoorde van een kennis van me dat ie per heli naar het park was gekomen, hij bleek de eerste bewoner te zijn van Stadshagen! Gerben Olsder dus. Was helaas te laat om hem op de foto te zetten.
    Lokatie van de tent vond ik ook perfekt, zo in het park. Hoorde dat de oudjes in het verpleeghuis het minder vonden…. ;D
    Achja, is maar 1x per jaar, dus ze moeten niet zeuren… 🙂

  15. Tja, het was flink wat herrie tot 00:30h maar inderdaad, het gebeurt niet vaak (er zijn natuurlijk wel v?¡ker dingen zoals het circus wat daar ook stond maar dan niet tot zo laat/vroeg 😉 )
    Ze zijn nu trouwens bezig de tent af te breken.

    Ik ben ’s avonds niet geweest maar wel op de braderie; was erg gezellig, lekker veel kraampjes. Leuk dat deze keer ook de winkeliers er stonden met een kraampje.

  16. Ik heb nog vanaf de stellage/poort een “lucht” foto gemaakt van de tent aan het begin van de avond. Was zo brutaal om er ff op te klimmen ;D
    Moest wel gelijk wat jonge kinderen de weg terug wijzen… die volgen je dan vanzelf heh? 🙂 Te gevaarlijk voor die kleintjes om daar op te klauteren.

  17. Genoeg leuke plaatjes geschoten voor de VinExpress, als het goed is hebben 2 kollega’s ook s’middag foto’s gemaakt, dus genoeg materiaal voor de foto pagina’s in met midden (rond 20 sept. komt de krant uit).

  18. @Joop: ook al jaloers op een geweldig saamhorigheidsfeest. Ach, ’t mag van mij hoor, ik vond het geweldig en heb verder geen wanklank gehoord. Lijkt mij wel een zuur leven als je zo negatief in het leven staat en een ander van alles misgunt. Zie Yildirim-toppic. :-

  19. Zoals ik al schreef. Iedereen mag vinden in dit land wat ie wil en veel meningen maakt het levendig. Waarom ik dan zuur ben in deze is me onduidelijk. Maar ik vrees het ook verder wel goed vind zo. Mens afzeiken is makkelijk, maar mensen waarderen valt niet altijd mee.

  20. Dick… ben je niet een naam vergeten te vermelden… mmmm?
    Even voor de duidelijk mensen, die 290 foto’s in dat 2e fotoalbum op de festivalsite heb ik gemaakt.
    Vind het ok dat je de foto’s plaats Dick, maar een fatsoenlijk mens vraagt eerst goedkeuring en geeft ook credits een de desbetreffende fotograaf…

Reacties zijn gesloten.