Man laat geslachtsdeel zien op Diezerstraat

Zwolle – Een 43-jarige Zwollenaar werd op zaterdagmiddag aangehouden op de Diezerstraat. De man liep ten overstaan van het winkelend publiek met zijn geslachtsdeel uit zijn broek.

De man werd uit de bibliotheek gezet en gedroeg zich obsceen en spuugde een man die in een rolstoel zat in zijn gezicht. Tot overmaat begon de man op straat te urineren. Hij werd aangehouden en ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Er is een reactie met een in mijn ogen toepasselijke link verwijderd van iemand onder de naam ‘Wat ben je dan’ waar ik op reageerde (en volgens mij ook ja-tja).
  Nu kunnen de reacties dus anders overkomen dan ze bedoeld zijn. 🙁


  ⚠️ Meld

 2. @Redactie.

  Wellicht is het verstandig om bij het verwijderen van onwelgevallige reacties te kijken of dat gevolgen heeft voor daaropvolgende reacties?
  Nu kan het zijn dat die daardoor uit hun verband gerukt worden en anders over kunnen komen, zoals bij die van mij en ja-tja nu gebeurd. 🙂


  ⚠️ Meld

 3. Laten we wel wezen: Nederland en ook West-Europa zijn 1 grote open instelling. Maar vooral Nederland.
  Erfenis uit de jaren 60-70.
  De gekken en criminelen lopen buiten , vooral ’s avonds en ’s nachts, en
  de nette burger wordt gegijzeld in eigen huis met vele sloten op voor en achterdeur en voor wie het betalen kan een abonnement op een of andere beveiligingspief .
  We zullen zien dat steeds meer in het begin de rijkere wijken achter een slagboom zullen verdwijnen met controle. Willen we dat ?  ⚠️ Meld

 4. De andere zaken die hij uitspookte vind ik niet kunnen. Maar de ophef voor een open en bloot piemeltje… nou nou nou, wat errugh…

  @br je bent een barbaar die niet in de 21ste eeuw thuis hoort. Keer op keer toon je dat aan.


  ⚠️ Meld

 5. in de zwarte tas stoppen, mee naar de dierenarts, het is maar een kleine operatie, mijn kat weet er alles van, plast nu stukken minder..:P


  ⚠️ Meld

 6. Die man was de weg even kwijt.

  Hulde voor de mensen die hier reageren en persoonlijk op de man gaan spelen. Suze, of de reactie van vandaag van Japser. Zoek een leven.


  ⚠️ Meld

Reageer