Hondenplezier in Zwolle Zuid

Zaterdag vond bij Manege Ritseart aan de Hollewandsweg in Zwolle-Zuid de outdoor Doggy Dance wedstrijden en de tweede editie van de Royal Canin Discoverfrisbee Cup plaats.


Bij de Doggy Dance werd er gedanst in verschillende klassen van starters tot vergevorderde. Alle honden konden worden ingeschreven van ras tot rasloos en van jong tot oud.
Bij de Freestyle frisbeeshows met bijpassende muziek, was het een genot om te zien hoe sterk de band was tussen hond en baas/bazin en met hoeveel plezier beiden er mee bezig waren.
De frisbees werden op veel gevarieerde manieren geworpen, terwijl de hond deze moest vangen. Bij iedere directe vangst kreeg het team 1 punt. Ving de hond de frisbee in een sprong met 4 poten van de grond, dan leverde dat weer extra punten op.

Het geheel was georganiseerd door BGFreestyle in samenwerking met de Martin Gaus Hondenschool Zwolle. De presentatie lag dan ook in handen van de meester, Martin Gaus.

 

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Dank je voor de acceptatie! Deze poedel is niet van mij. Ik heb alleen de foto gemaakt tijdens de Doggy Dance wedstrijden. Dat tongetje vond ik wel leuk!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.