Zwem4daagse maandag van start

Door de slechte weersomstandigheden kon de zwemvierdaagse eind Juni niet door gaan, eind Juni was bijzonder slecht. Het was niet verantwoordelijk het evenement door te laten gaan, en achteraf gezien was dit een juiste beslissing. 

Vanaf  maandag 20 augustus gaat de 14e zwemvierdaagse alsnog van start. Tot en met vrijdag 24 augustus kunnen de deelnemers vier dagen 500 meter zwemmen om daarna hun medaille op te mogen halen. Voor kinderen met alleen diploma A is de mogelijkheid om 250 meter te zwemmen in het ondiepe bad. Vorig jaar was er een recordaantal deelnemers en we hopen ook dit jaar weer op een groot deelnemersveld.

Voorinschrijven kan nog zondag 19 augustus van 14.00 en 16.00 uur. Deze voorinschrijving is alleen voor de leden van het zwembad en de inschrijfkosten zijn € 3,00 per deelnemer. Wanneer leden zich inschrijven op maandag 20 of dinsdag 21 augustus betalen zijn € 4,00. Niet leden die zich inschrijven voor de vierdaagse betalen € 8,00. Helaas lijkt de weerverwachting voor aankomende week ook niet al te best.

Artikel delen:

Reageer