Carnaval voor mensen met beperking

Zwolle – Vrijdagavond 28 februari wordt er weer carnaval gevierd in ‘De Bierton’ aan de Schellerbergweg, voor mensen met een verstandelijke beperking uit Zwolle en omgeving. De entree bedraagt 2 euro.

De start is om 19.30 uur en om 22.00 uur is het einde, zodat mensen niet vroegtijdig het feest hoeven te beëindigen, omdat hun taxi wacht. De zaal gaat open om 19.00 uur en het feest begint met de feestelijke binnenkomst van de nieuwe prins en prinses. Wie dat dit jaar zullen zijn, is nog een grote verrassing! Natuurlijk zal de huisband “De Knollentrekkers” hen begeleiden, maar ook de “Towersnörr’n”, de dansgarde van de Tonnezotters en vele andere artiesten, die belangeloos zullen optreden. Waarmee de organisatie, die in handen ligt van “WIJ”, heel blij is!  "Vorig jaar hebben we prachtige creaties voorbij zien komen. Het zal dit jaar vast opnieuw moeilijk zijn om een keuze te maken en prijzen toe te kennen aan degenen, die er het mooist uit zien."

"We hopen heel veel mensen, met hun familie en begeleiders te mogen begroeten op deze avond. Er worden op deze avond altijd veel helpende handen uitgestoken door ‘de Tonnezotters’ en hun familieleden, waarvoor we onze grote dank willen uitspreken. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Manon Hageman, tel. 0384606701 of Annet van Hoof, tel 038-4651893."

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer