Wolters Recycling kan maandag titel pakken

Zwolle – Door een knappe overwinning op subtopper Nico Brillen kan Wolters Recycling maandag 24 februari de titel pakken tegen subtopper Diaspora. Bij winst is Wolters Recycling de eerste WRZV Zaalvoetbalkampioen van 2014.

In een leuk duel met goed voetbal wist koploper Wolters Recycling voor de tweede keer dit seizoen het team van Nico Brillen te verslaan. Door de 6-4 overwinning lijkt niemand de koploper –met oud-international Andy van der Meyde in het team- te kunnen achterhalen. Wolters kan met een overwinning maandag de 24ste februari op Diaspora de eerste kampioen van 2014 worden.  De strijd lijkt zich in de hoogste klasse nu vooral richten op de 2e periode en wie straks mogen deelnemen aan de kampioensavond. Bola-Lah! deed dan ook goede zaken door met 6-3 te winnen van Argos Bebemus en lijkt af te steven op de belangrijke 2e plaats. Woord&Daad maakt door een 8-6 zege op Wehkamp.nl nog  grote kans op deelname aan de kampioensavond. In de middenmoot won  Optima Forma het duel met EcoGroen Advies met 7-3. In de strijd om het behoud voor de hoogste klasse deed Rafiki goede zaken door concurrent Trias met 6-5 te verslaan. 

1e klasse Maandag

Koploper DTG is na de 10-1 winst op Kees Middendorp duidelijk aan het solliciteren om volgend jaar uit te komen in de kampioensklasse. Met nog vijf wedstrijden te spelen en zes punten voorsprong lijken de teams van Streetfeet en Schildersbedrijf Groen  kansloos voor de titel. AXIOS verstevigde zijn positie in de middenmoot door een monsterzege op rode lantaarndrager OHM. AXIOS won met 20-3. Ook de Belgische Keizer 1 boekte met 11-4 een mooie overwinning op Glass Onions.  VIPS was met 12-2 duidelijk te sterk voor Bola-Lah! Satu.

1e Klasse Woensdag

Het blijft nog steeds spannend in de 1e klasse.  Van Amerom Makelaardij won de belangrijke wedstrijd tegen Neptunes’12 met 10-7 en blijft zo in de race om het kampioenschap. Waar Neptunes’12 dreigt af te haken zien we dat koploper FC Hummel blijft winnen. Deze keer was Absens Carens niet opgewassen tegen FC Hummel en verloor met 1-5 van de titelfavoriet. Met ZVV Pruts is het dit seizoen “alles of niets”, of er wordt gewonnen of verloren. Deze week werd er verloren en gaf Sleuteldienst Zwolle het team van ZVV Pruts een flinke “pak op de broek” door met 13-2 te winnen. In de kelder van deze klasse is Outsport  bezig met een “Houdini-ontsnapping” als het gaat om voorkomen van degradatie. Subtopper Karba moest in een spannend duel de overwinning laten aan degradatiekandidaat Outsport, wie met een 3-4 winst de belangrijke drie punten mee huiswaarts mochten nemen.  Torsades Trois Points won met 10-1 van Iron Art, waar doelman Marcus Jan Schiere (Iron Art) niet zo’n beste avond had.

2e klasse Woensdag

De kraker tussen Railion en Allesoverrechten.nl bracht niet het verwachte “vuur” tussen beide kanshebbers voor de titel. Allesoverrecht.nl won het duel met 8-5 en lijkt hiermee af te steven, met vijf wedstrijden te spelen en negen punten voorsprong, op het kampioenschap en promotie naar de hoogste klasse. Keijl Flevo Holland won het spannende duel tegen Le Gong met 5-4 en verstevigde met deze overwinning de ingenomen derde plek. I4U-Styrinth moest verassend de punten delen met een goede voor de dag komend IJsselhallen Zwolle. Het attractieve en spannende duel eindigde met een 8-8 gelijkspel. Unive Verzekeringen had een goede avond en wist heel knap van The Black Ties een punt af te snoepen door met 4-4 gelijk te spelen. B&M Futsal was deze week aardig compleet en dat kon je ook wel zien. Campingteam 3 was met een 1-9 nederlaag duidelijk niet opgewassen tegen het sterke en slimme B&M Futsal, wie met een meespelende  “vliegende keep” duidelijk in het voordeel waren.

Voor in uw agenda! 

Maandag 24 februari en woensdag 26 februari staan er weer leuk en attractieve wedstrijden op het programma in de WRZV Sporthallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen. 

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer