Carnaval met Bonnie St. Clair in Nieuwe Bierton

Zwolle – Zaterdag 1 maart vanaf 20.00 uur barst ook in De Nieuwe Bierton, aan de Schellerbergweg 27, de carnaval los. Het is voor het eerst in 10 (!) jaar dat de Nieuwe Bierton geopend is op de zaterdag van Carnaval. Eigenaar Theo Bakker wil vooral een alternatief bieden voor ‘de veels te drukke binnenstad’. Niemand minder dan Bonnie St. Clair zorgt voor de muzikale omlijsting.

Het is voor het eerst in 10 jaar dat De Nieuwe Bierton haar deuren opent op de eerste zaterdag van Carnaval. “Er is een boel gebeurt de afgelopen maanden. Als eerste hebben we al het houtwerk aan de buitenkant aangepakt. Daarna zijn we ook binnen flink aan de slag gegaan. Met als gevolg een paar leuke evenementen en nu dus ook eindelijk weer de carnaval.” Aldus een enthousiaste Theo Bakker. “Onze naam staat als een huis. Het is fantastisch om te zien en te horen dat de mensen zoveel mooie en leuke Bierton-herinneringen hebben en die met hetzelfde gemak hier willen herbeleven. Dat doet ons goed!"

 

Bonnie St. Clair
Speciaal voor zaterdag 1 maart heeft Bakker, Bonnie St. Clair geboekt. “Bonnie is een garantie voor een leuke avond. Helemaal wanneer we een zaal vol met feestvierders hebben.” St. Clair scoorde haar grootste hit in 1976 samen met Ron Brandsteder: “Dr. Bernhard”. Tot op de dag van vandaag nog steeds een razend populair nummer en inmiddels een vast onderdeel van haar optredens. In 1980 nam ze “Het grote sprookjeslied” op. Ook in de eerste helft van de jaren 80 wist Bonnie hit na hit te scoren met nummers als: Pierrot, Bonnie kom je buiten spelen, Vreemdeling, Jij en ik, Sla je arm om me heen, en natuurlijk de Roos. Naast Bonnie heeft Bakker nog meer artiesten weten te strikken. DJ William, Zanger Patrick, Willen & Jacob en Mulder en Mulder maken de line-up compleet. Het laatste duo maakte vooral furore als ‘De Havenzangers’

Te druk
Theo heeft door zijn jarenlange horecaervaring geleerd om altijd je oren en ogen geopend te houden. “Eigenlijk zijn we vooral op het idee gekomen omdat ik zoveel mensen hoorde klagen over de overvolle binnenstad. Dat was voor ons het signaal om De Nieuwe Bierton ook met de carnaval te openen. Voorwaarde was natuurlijk wel dat we een leuke avond kunnen bieden en de toegang gratis is, ook dat is dus gelukt.” 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. heb er pas n feestje gehad maar vond de bediening niet best ,lege buffettafels al voor dat ieder wat had gehad en dat duurde toch 15 min. ik zou mn feestje daar niet houden


  Maak melding

 2. Zonde bonny. Ik had er laatst ook een feestje en heb er een hele leuke avond gehad. Prima bediening, gezellige sfeer etc. Ik ga er mijn feestje wel houden :).


  Maak melding

 3. bonny het is wat de klant afspreekt
  glazen leeg vullen, maar als ze afspreken b.v.
  om de 3 kwartier of uur ja daar zit je dan
  eten is ook vaak buffet maar als er mensen zijn die denken
  gratis dus ik schep lekkerrrr veel op
  dan vis jij naast het net
  😛


  Maak melding

Reageer