ZwolleDoet! tijdens NLdoet

Zwolle – Zwollenaren steken massaal hun handen uit de mouwen op 21 en 22 maart. Dat weekend wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd. Dit jaarlijkse evenement wordt volop ondersteund door Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! Een klus in de spotlights zetten of je als vrijwilliger(s) aanmelden om een klus te doen, kan op de online portal ZwolleDoet.nl.

 

23-01-2014__lancering-zwolle_doet-vrijwilligerscentrale-n.vedelaar_01.jpg

Archieffoto Weblog Zwolle 

 

Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! is de nieuwe naam van Vrijwilligerscentrale Zwolle, gevestigd aan de Assendorperstraat 48 in Zwolle. De vernieuwde naam gaat hand in hand met de nieuwe online portal, die op 23 januari feestelijk werd gelanceerd: ZwolleDoet.nl. Voor NLdoet, het landelijke initiatief van het Oranjefonds, is de vrijwilligerscentrale intermediair. ZwolleDoet! als intermediair Via de portal ZwolleDoet.nl geeft Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet in de aanloop naar 21 en 22 maart extra aandacht aan vrijwillige inzet in de stad. Hier kun je terecht voor ondersteuning rondom het formuleren van klussen, informatie over vrijwilligersverzekeringen, de organisatie van jouw NLdoet-dag, ondersteuning bij de keuze van een vrijwilligersklus en nog veel meer. Neem een kijkje op ZwolleDoet.nl en ontdek dat je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden!

Meedoen met NLdoet is simpel. Nodig jouw vrienden, buren, collega’s, zakenrelaties of familieleden uit voor een gezellige dag waarmee jullie ook je omgeving vooruit helpen. Schilder de kantine van de voetbalvereniging, laat honden uit voor mensen die slecht ter been zijn of zamel middels een speurtocht geld in voor een goed doel. Kies samen op welke dag je mee wil doen aan NL doet. 21 of juist 22 maart? Of misschien zelfs beide dagen? Zoek samen een leuke klus of organiseer zelf een actie voor een organisatie of doel(groep) in Zwolle of jouw wijk of buurt. Wil je als organisatie of initiatief een klus aanmelden, met als doel daar vrijwilligers voor te werven? Ook dat kan. Ga naar ZwolleDoet.nl en doe mee.

Artikel delen:

Reageer