Wennemars presenteert huldiging Olympiërs

Zwolle – Zwolle huldigt op woensdag 26 februari op feestelijke wijze de Olympische medaillewinnaars Ronald en Michel Mulder en Lotte van Beek. De schaatstoppers uit de Overijsselse hoofdstad zijn tussen 17.00 en 18.00 uur het feestelijk middelpunt van een publieksprogramma vanaf een podium op het Grote Kerkplein, in het hart van de stad. De verwachting is dat velen van de gelegenheid gebruik maken om hun trots aan de Zwolse schaatsers te tonen.

 

Spreekstalmeester woensdag is Erben Wennemars. Wennemars is ervaringsdeskundige: hij won zelf als inwoner van Zwolle Olympische medailles. Burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle zal in samenspraak met Wennemars de Olympische medaillewinnaars in het zonnetje zetten. Muziek maakt een belangrijk onderdeel uit van het programma. ‘Huisband’ voorafgaand, tijdens en na de huldiging is That’s What She Said, winnaar van de Clash of The Coverbands. Verder zullen Rico (voorheen Opgezwolle) en Wim Holsappel (onder meer Blaas of Glory) een speciale versie brengen van het nummer Als Je Wint Heb Je Vrienden.

 

Aanvang

Aanvang van het omlijstende muziekprogramma is 16.00 uur, na afloop van de huldiging speelt de band nog tot uiterlijk 18.30 uur door.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Mijn bijzonder gewaardeerde vrind, de immer goedgeluimde H.J., liet mij zojuist weten dat hij na een diepgravend onderzoek op de door 'ikkke' gepresenteerde Niburu-website tot de conclusie is gekomen dat er door zijn collega Piet Zoon van de gemeente Raalte een complot gesmeed is om het Zwolsche Olympische feest te verstoren.
    H.J. heeft Zijne Majesteit de Koning van deze onverkwikkelijke zaak op de hoogte gesteld en die heeft een Koninklijk decreet uitgevaardigd dat de gemeentegrenzen met Raalte per direct en in ieder geval tot na de festiviteiten gesloten en streng bewaakt dienen te worden.
    H.J. vraagt u allen woensdag massaal aanwezig te zijn bij de huldiging van onze Olympische Helden en voor nu gewoon over te gaan tot de orde van de dag.

    H.J. heeft zoals gewoonlijk alles onder controle.

Reageer