Extince maakt live acts op hiphopfestival compleet

Zaterdag 1 september vindt het hiphop festival The Rhythm, The Rebel plaats in de IJsselhallen Zwolle. De organisatie van het festival is in handen van popcentrum Hedon. Tijdens dit hiphop / lifestyle-event worden optredens van de grootste artiesten uit de scène, gecombineerd met skate,- breakdance- en graffitidemonstraties. De organisatie is blij te kunnen melden dat  Spraakwaterval Extince de line-up van optredende artiesten compleet maakt! De rapper met de karakteristieke zachte ‘G’ doet al jaren mee aan de top van de scène en was ooit zelfs de eerste Nederlandstalige rapper in de top tien van de hitlijsten. De organisatie wilde Spraakwaterval Extince vanaf het begin af aan al dolgraag hebben voor het festival en is blij dat hij 1 september naar Zwolle komt!

Ook de namen van de Graffiti-artists zijn inmiddels bekend en gesteld kan worden dat er ware old-skool legendes binnen zijn gehaald: Part-1 TDS en Ree- MTA uit New York, Can 2 SUK uit Duitsland en Serch uit eigen land komen demonstraties geven, voor de liefhebbers een must om deze mannen eens aan het werk te zien. De hele middag en avond is er naast de vetste optredens van alles te beleven voor de ultieme hiphop-experience. De lijst met namen ziet er nu als volgt uit: Opgezwolle, Extince, Jawat!, Salah Edin, Kubus & Bangbang, Typhoon, Blaxtar, Winne, U-niq, Zo Moeilijk, Part-1 TDS, Ree-MTA, Can 2 SUK, Serch. Host van deze ultieme hiphopexperience is O-Dog (Comedy Lounge) die ongetwijfeld een gigantische glimlach op ieders gezicht zal toveren.

 

Voor meer info kijk je op www.hedon-zwolle.nl   / www.ijsselhallen.nl.

The Rhythm, The Rebel

Datum: zaterdag 1 september 2007

Zaal open: 14:00

Aanvang: 15:00

Kosten: € 17,50 (excl. Servicekosten) 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de 151 grote postkantoren, 100 grote Free Record Shop, 36 GWK- stationskantoren, alle Plato winkels en ticketservice (0900-300 1250 / www.ticketservice.nl).        

 

Artikel delen:

Reageer