Politie zoekt getuigen overval snackbar

Zwolle – Zaterdagavond 22 februari werd rond 21.36 uur een snackbar aan de Bachlaan overvallen door een man. Burgernet werd direct ingezet. Tips hebben nog niet geleid naar de identiteit van de dader. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

 politienieuws_logo.jpg

Die avond bedreigde een man met een wapen een medewerker van de snackbar. De man verliet de zaak en reed weg op een damesfiets in de richting van Stadshagen. De man droeg een witte broek, zwarte jas en een blauwe muts. Op het moment dat hij de snackbar verliet, had hij een witte plastic tas bij zich. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u rond het tijdstip van de overal iets gezien op of rond de Bachlaan of heeft u informatie over de identiteit van de man? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via 0900-8844. Uw melding anoniem doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Beste lezers,
  Er is een zeer grote kans dat het om dezelfde dader gaat.
  Onze beloning van 1000 euro is nog steeds beschikbaar voor de gouden tip.
  Het patatje heeft ook een beloning uitgeloofd van 2000 euro voor de gouden tip die lijd tot de veroordeling van de dader.
  In totaal is er dus 3000 euro beschikbaar.
  Op onze Facebook pagina staan de videobeelden en foto’s van beide overvallen.
  Help ons door deze beelden zo vaak mogelijk te delen.
  Donderdag worden deze ook getoond in onder de loep RTV oost.
  Weet jij wie dit heeft gedaan of heb jij een tip die ons kan helpen bij het opsporen van de dader aarzel niet en geef dit door!
  Deze dader moet met spoed van de straat gehaald worden.
  Alvast Bedankt Snackpoint Kolk en Het Patatje.

Reageer