De Zilveren Ladder Breeduit zoekt podiumtalent

ZWOLLE – Ben je actief in muziek, toneel, dans of kleinkunst? En vind je het leuk om senioren en andere kwetsbare mensen een leuke avond te bezorgen? Meld je dan aan voor De Zilveren Ladder Breeduit! Jong of oud, kleine optredens of avondvullende programma’s; iedereen en alles wat podiumwaardig is, is van harte welkom! 

0114_eva1871_zilveren_ladder.jpg
 De inzendingen worden beoordeeld door de vrijwilligers van de Zilveren Ladder. Na de eerste selectie vindt er voor een aantal acts een live-auditie plaats, op zaterdag 22 maart 2014 in woonzorgcentrum De Havezate. De artiesten die met succes door deze auditie komen, krijgen één of meerdere optredens in verschillende woonzorgcentra in Zwolle aangeboden. Deze optredens vinden plaats in mei en juni 2014, waarvoor een flinke promotiecampagne wordt opgezet. Bovendien wordt een aantal van deze artiesten de gelegenheid geboden om op te treden op het Bevrijdingsfestival 2014 in Zwolle.
 

Aanmelden of meer informatie? Aanmelden voor De Zilveren Ladder Breeduit kan tot 10 maart 2014 door een e-mail – liefst voorzien van beeldmateriaal (linkje naar bijv. youtube) – te sturen naar; info@zilverenladder.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, leeftijd en omschrijving van de act. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Driezorg, tel. (038) 453 67 11 of kijk op www.zilverenladder.nl. Over De Zilveren Ladder Breeduit De Zilveren Ladder Breeduit is een initiatief van Driezorg en Odeon De spiegel. Doel van dit project is om de theaterbeleving voor onze senioren te stimuleren, door het theater naar de senioren te halen. Op deze manier kunnen kwetsbare mensen alsnog genieten van aantrekkelijke voorstellingen in de buurt.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer