DeltaWonen overhandigt cheque aan Present

Zwolle – DeltaWonen is als woningcorporatie een maatschappelijk betrokken organisatie. De woningcorporatie maakt zich hard voor een samenleving die niemand uitsluit en die mensen uitzicht biedt op een betere toekomst op de terreinen, wonen, werk, vrije tijd en zorg. In dat kader heeft deltaWonen dit jaar aan haar relaties gevraagd geen kerspakket te sturen maar een eenmalige donatie over te maken voor Stichting Present Zwolle. Vandaag reikte Xandra Tromp (manager Bestuurszaken deltaWonen) de cheque van € 1000,- uit aan Hans Bakker (directeur Stichting Present Zwolle). 

uitreiking_cheque_deltawonen_aan_stichting_present.jpg
Afgelopen jaar bestond Stichting Present Zwolle tien jaar. Als afsluiting van dit jubileumjaar wilde deltaWonen de stichting een donatie doen. Stichting Present Zwolle slaat een brug tussen het aanbod van tijd, hart en handen van vrijwilligers en mensen die een ontoereikend sociaal netwerk hebben (vaak in combinatie met een slechte gezondheid en/of een moeilijke financiële situatie). De werkwijze van Present zorgt ervoor dat allerlei groeperingen in de samenleving met elkaar worden verbonden en elkaar ontmoeten: van drukke tweeverdieners tot verslaafden, van bedrijfsmedewerkers tot daklozen.

Over deltaWonen DeltaWonen is een actieve corporatie met bezit in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek; twee steden en een landelijke gemeente. In het werkgebied van deltaWonen wonen ongeveer 200.000 mensen. Van deze 200.000 mensen wonen er circa 40.000 in onze 15.000 woningen. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt deltaWonen nu en in de toekomst woon- en leefkwaliteit, in het bijzonder voor mensen die dat niet zelf kunnen realiseren. DeltaWonen durft daarbij onbevangen en verrassende keuzes te maken. Duurzaamheid is voor deltaWonen een belangrijk leidend thema. Daar wordt de komende jaren vol op ingezet. Door oplopende wachttijden bij toewijzing in het stedelijke gebied zal deltaWonen de komende jaren met name in Zwolle en Kampen investeren

Artikel delen:

Reageer