Sybrand Buma op werkbezoek in Westenholte

Zwolle – Komende woensdagochtend 26 februari van 11.00-12.30 uur, bezoekt landelijk CDA-partijleider Sybrand Buma de Zwolse wijk Westenholte. Samen met Tweede Kamerlid Eddy van Hijum, de Zwolse CDA-lijsttrekker Judith Compagner en enkele raadsleden laat hij zich informeren over wijkcentrum Het Anker en woonzorgcentrum Westenhage.
cda-judith_compagner_westenholte.jpg
De Zwolse CDA-lijsttrekker Judith Compagner is ingenomen met het bezoek van de landelijke politici: “Westenholte is een wijk die model staat voor veel CDA-idealen. Noem de betrokkenheid, saamhorigheid en zorgzaamheid in de wijk. Zo hebben bewoners en maatschappelijke partners zelf het voortouw genomen met de plannen voor Het Nieuwe Anker. Wij als CDA Zwolle hebben dit initiatief actief ondersteund, omdat het een belangrijke ontmoetingsplek is, waar elke bewoner terecht kan voor sport, cultuur en educatie.” Eind dit jaar zal Het Nieuwe Anker gereed zijn.

Woonzorgcentrum Westenhage Na de ontvangst in het oude Anker wandelt het gezelschap naar de nieuwe bouwlocatie. Daarna bezoekt Buma woonzorgcentrum Westenhage van Driezorg. Sinds begin 2012 bieden 92 zorg-/seniorenwoningen, ontmoetings- en welzijnsruimten en zorgvoorzieningen een aangename leefplek voor veel zorgbehoevende Westenholtenaren. Door de zorgwoningen kunnen wijkbewoners in Westenholte blijven wonen, ook als ze zorg nodig hebben. Tijdens de lunch zullen de CDA-leden in gesprek gaan met bewoners en bezoekers. Programma woensdag 26 februari, Westenholte Zwolle – 11.00 uur – Ontvangst Het Anker, Meester Koolenweg 10 – 11.30 uur – Wandeling naar Nieuw Anker, Teunisbloemweg – 12.00 uur – Ontvangst Westenhage/Driezorg, Voorsterweg 44-001

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Is dit nu toevallig of niet?Er is van alles gebeurt in deze wijk de laatste tijd,en 1 keer komen alle landelijke bijbelbikkers naar deze wijk.
  Vreemd dat dan wel weer.

 2. Helemaal niet raar want het CDA heeft 4 jaar geleden veel stemmen verloren in Westenholte en die proberen ze nu terug te krijgen ,ik hoop voor ze dat het lukt want ik kan 1 van de schuldigen die 4 jaar geleden veel stemmen heeft afgepakt.diegene gunt ze nu die stemmen

 3. Helemaal niet raar want het CDA heeft 4 jaar geleden veel stemmen verloren in Westenholte en die proberen ze nu terug te krijgen ,ik hoop voor ze dat het lukt want ik kan 1 van de schuldigen die 4 jaar geleden veel stemmen heeft afgepakt.diegene gunt ze nu die stemmen.

  Nee, dit is klare taal. Ik verheug me nu al op een Swollwacht-wethouder die een nota de deur uit doet.

 4. Cda,Pvda,Vvd het zijn allemaal graaiers, hoe langer in de politiek blijven zitten des te meer eigen zakjes vullen…
  De ene komt 4jaar lang geen ene.. nakomen laat veel gezeik achter en dan moet de andere het weer proberen opteruimen..
  Ik ga zeker niet stemmen en er ziijn heel veel die ik ken die geen vertrouwen hebben in die gasten…

  Als de verkiezingen aankomen laten ze zich in alle media zien en van alles en wat beloven en mooie uitspraken doen , maar het zijn en blijven politici

 5. Een vakman heeft een vak geleerd, een politicus niet maar kan kennelijk goed praten..

  Een vakman moet presteren anders staat hij morgen zomaar op straat, een politicus mag liegen en bedriegen en wordt de hand boven het hoofd gehouden.
  Als dat niet lukt staat er een riante wachtgeldregeling naar de politicus te lonken.

  Ik ben op zoek naar duidelijke, eerlijke en oprechte politici..
  Dan kan ik ergens op stemmen waar we van op aan kunnen.

 6. Wat een gezanik over politici. De wereld is nu eenmaal niet perfect en moet op de een of andere manier wel bestuurd worden. De meeste wethouders zullen naar eer en geweten alle taken vervullen en hebben echt wel een vak geleerd.

 7. Zoishetooknogeens de wereld is wel perfect maar de leiders in die wereld niet.Overal in de wereld wordt geregeerd door het kapitaal of door rebellen die er zelf warmpjes bijzitten met een stevige bankrekening.Zo is het ook met de politiek hier in nederland veel geschreeuw maar weinig wol .Er zal heus wel een wethouder zijn die een vak geleerd heeft maar als ze eenmaal op het pluche zitten zijn er weinig die hun beloften waarmaken

 8. Bah, stemmingmakerij. Het kost je een hoop inzet om een goede wethouder te zijn. Echt forumgebral dus. Makkelijk scoren voor de buhne om te zaniken over politici.
  De wereld is perfect? Niet dus, politiek is vaak bijsturen op allerlei moeilijke problemen die bovenkomen in de chaos van de gang van zaken.

  Pjotr, ik ben benieuwd hoe jij dat zou doen. In ons democratisch bestel moet je compromissen sluiten omdat je niet alleen in de raad zit, maar samen met de andere partijen. Kan een verkiezingsbelofte niet uitgevoerd worden daardoor, dan zullen ze jou ook een oplichter kunnen noemen?

 9. In sommige straten in Westenholte is het nog steeds verboden om op zondag geen rust te nemen. Je wordt er door de buurtbewoners op aan gesproken indien je er niet aan houdt.

  Dat er een christelijke delegatie zich neer gaat strijken in deze wijk, verbaasd mij niets….

 10. Ja wat ik al zei toevallig dat deze zieltjeswinners naar deze wijk komen.Maar ja je weet het zondags vooraan in de tempel doordeweeks zo corrupt als de pest net als de Pvda en d66 trouwens die zijn ook geen haar beter.

 11. Beste Geert, ik woon in Westenholte, dat is mij nog nooit gebeurt.
  Lijkt hier wel een acute aanval van politiekfobie.
  Lensink, Geert, etc. wat doen jullie voor de maatschappij?

 12. @zoishetnogeens, volgens mij woon je niet alleen in Westenholte maar zit je ook thuis de hele tijd en kijk naar de tv met zwart/wit beelden en denkend en dat er politici zijn die het beste voor het volkje willen. wakker wordennnnnnnnnnnn!!!!!

 13. CDA Buma komt natuurlijk niet in Holtenbroek, dat is voornamelijk de doelgroep van de PvdA. Wel in het christelijke deel van Zwolle…

  Succes daar in Westenholte!

 14. @zoishetooknogeens

  Laat maar zeuren die anderen. Ik woon ook in Westenholte, met volle tevredenheid. In welke straat Geert geweest is, weet ik niet, maar het is vast niet hier in de wijk geweest.

  Alle mopperaars die niet gaan stemmen zijn blijkbaar te verwend in hun dagelijkse leven en opvoeding dat ze alleen op partijen willen stemmen die voor 100% hun mening vertegenwoordigen. En als er op democratische wijze (!) een keer een compromis moet worden gesloten dat niet volledig op hun denkbeelden aansluit, zijn ze gepikeerd en gaan ze lekker tekeer tegen de politici. Roepen vanaf de zijlijn.

  Prima, er zijn politici die (een keer) een fout maken, maar dat kan je met een stratenmaker, een bakker of een architect ook gebeuren. Het zijn net mensen allemaal.

  Ben benieuwd of ik Sybrand nog zie. Mocht ie nog ge√Įnteresseerd zijn, wil ik hem best nog vertellen waarop ik niet op hem (of zijn partij) stem. ūüėČ

 15. Iemand die roept dat je niet moet gaan stemmen moet eens nadenken over het resultaat als iedereen dat niet zou doen.
  We hebben dan geen regering meer, anarchie dus. Dat betekent dat als de buurman jouw auto inpikt, dat je er zelf iets aan moet doen. Er zijn geen wetten meer. Trouwens, gegeven moment kun je je auto niet meer gebruiken want de wegen worden niet meer onderhouden.
  Waarschijnlijk zijn er mensen die de klinkers handig vinden om zelf iets mee te doen, alles draait dan om ikke ikke.

 16. Beste Geert, alles goed gelezen, fobie is natuurlijk niet letterlijk bedoelt.
  Ik reageer alleen waar ik op wil reageren, als je dat bedoelt.

  Dat is het kleinzielige afkraken van politiek en in het bijzonder de christelijke politiek.

 17. Dag mag je vinden.

  Politiek zou iedere wijk moeten gaan bezoeken. Niet enkel en alleen zieltjes winnen in de door hen bepaalde doelgroepen en wijken.

Reageer