Stadsprins verbindt Van Orsouw aan Sassendonk!

Zwolle – Vrijdagavond 28 februari aanstaande zal bij Banketbakkerij – Lunchroom Van Orsouw aan de Grote Markt Prins Paulus zich op ludieke wijze verbinden aan de banketbakkerij. De verbinding vindt om 17.44 uur plaats, vlak voordat de Jeugd van Sassendonk het Eipiepernest om 18.11 uur omhoog zal zetten.
Het zal inmiddels niemand meer zijn ontgaan. Stadsprins Paulus heeft als thema verbinden! Enige maanden geleden zocht hij Max van Dijk op, eigenaar van Van Orsouw. Van Dijk: “Vorig jaar werd ik op bijzondere wijze verrast met veel confetti in mijn zaak, wij hebben een aantal medewerkers die carnaval vieren, goede redenen om de verbinding met deze Stadsprins dit jaar aan te gaan”.  Vrijdagavond zal de etalage van de bakkerij worden omgetoverd tot Carnavalesk schilderij met daarbij een portret van de Stadsprins. 

Bij de onthulling zal er met een knipoog naar het officiële moment op de zaterdagmorgen een officieuze dronk op Sassendonk worden gepresenteerd. De uitvoering van dit “pintje” zal de rest van het carnavalsweekend ook de feestelijke aanbieding zijn. Bij een kopje koffie, een gratis “pintje”. Wat dat pintje nu precies is? Van Dijk: “daar kan ik nu geen uitspraken over doen. Alcohol gaan we in ieder geval niet uitschenken, maar dat het erop lijkt is één ding wat zeker is. Overigens, we hebben nog een leuke uitbreiding van ons carnavalsmenu tijdens de carnavalsdagen. Op de lunchkaart prijken ook een broodje Knoop en een broodje Strik”. Stadsprins Paulus vindt het een eer dat Van Orsouw de verbinding is aangegaan met hem en zijn adjudanten (Knoop en Strik dus). Paulus: “in onze spaarzame vrije tijd in het carnavalsweekend zullen wij de verbinding in ons tenue tot uiting brengen, maar ook dat blijft nog even geheim…..” Eén ding is zeker, Zwolle is klaar om Sassendonk te worden.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. De bakker wist ook al de Fundatie te misbruiken. Sindsdien heeft hij dat lelijke mini-oog op zijn pand staan. Dat dat zomaar mag?? Elders moeten bedrijven hun reclame van de gevel halen!


    Maak melding

Reageer