Seniorencarnaval smaakt naar meer

Zwolle – Afgelopen zaterdagavond vond in het gebouw van Diff Dancemasters het traditionele Seniorencarnaval plaats. Deze nieuwe lokatie was wel even wennen voor zowel organisatie als bezoekers. Voor het uit alle leeftijden bestaande publiek werd het toch een geslaagde avond.

img_1240.jpg

Men kon zich laven aan een overvol en zeer afwisselend programma. Naast de gebruikelijke Prinselijke onderscheidingen ging de avond los met een keur aan zwolse artiesten. Ook optredens van andere verenigingen en carnavalsverenigingen ontbraken wederom niet op het programma. Verrassend was ondermeer het optreden van de dansmariekes die zich in de afgelopen 10 jaar verdienstelijk hebben gemaakt binnen de Eileuvers. Het dansen hebben zij nog steeds niet verleerd wat bleek uit een spectaculair optreden o.l.v. Anouk Reuvekamp. Ook het optreden ‘Brandweer der Eileuvers’ was opmerkelijk waarbij de vuur, rook en actie niet mocht ontbreken. Met veel enthousiasme bracht eveneens Janke Mollen de nieuwste zwolse carnavalskraker ‘Munne Plu’ ten gehore. De opbrengst van de gelijknamige cd gaat in zijn geheel naar de stichting Schipper, mag ik ook eens varen. Na afloop kon men nog even nagenieten in The Goodlife Louge met een geweldig optreden van zanger Glenn Palm. Kortom, dit alles smaakt zeker naar meer… 

img_1239.jpg

img_1246.jpg

img_1248.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @Hans
    Alsof die foto’s van jouw altijd geweldig zijn. En dan dat neerbuigende toontje.. Valt me mee dat je niet ook de ISO-waarde noemt (400), sluitertijd (1/60) en diafragma (4), dat kan iedere leek met fotosoftware zo achterhalen.


    Maak melding

Reageer