Carnavalsmiddag voor Samenloop en KWF

Zwolle – Het is weer bijna Carnaval in Sassendonk. Tijd om je mooiste kloffie uit de kast te trekken en er met zijn allen een mooi feest van te maken in Sassendonk.
 
carnaval_eileuver_36.jpg 
 
Net als voorgaande jaren zijn wij ook dit jaar weer druk met het organiseren van een spetterend feest op de Moandagmiddag. En we zijn blij dat we ook dit jaar weer met al onze vrienden welkom zijn in De Tent op het Kerkplein. Net als andere jaren wordt het een fantastische middag met veel gezelligheid, gezeur en heel veel muziek. Moandag Loat Goan Dag! Men in Music zet zich dit jaar speciaal in voor de Samenloop voor Hoop. Dat is een 24-uurs wandelmarathon die gehouden wordt op 24 en 25 mei in Zwolle en bedoeld is om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens die Samenloop proberen wij tijdens het hele evenement een mooi entertainmentprogramma te bieden.

Men in Music werkt mee aan de Moandagmiddag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Samenloop en KWF. Zo verbinden we Carnaval met een heel mooi doel. De Tent heeft al een hele mooie donatie toegezegd en alle optredende artiesten werken ook belangeloos mee ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Wij hopen dat alle carnavalsvierders die op Moandagmiddag in de tent zijn ook een muntien willen doneren. Zou toch mooi zijn?

Hierbij ben je van harte uitgenodigd op moandag 3 maart. Vanaf 15.00 uur gaan we weer helemaal los. Zeker is dat Bloaskapel Pardoes erbij zal zijn. (geen feest zonder natuurlijk!) Henry van Velzen zal optreden en ook hyperactieve Fred Zwiggelaar doet mee. De rest van het programma houden we nog even geheim. Dan muj maar komen kiek’n hahaha!

Mochten we je niet eerder zien, dan graag tot moandagmiddag, dan zeggen we Loat Goan!

meer informatie over de Samenloop voor Hoop vind je op zwolle.samenloopvoorhoop.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hele mooie actie, Vrienden van De Moandagmiddag!
    Goed voor ’t carnaval én goed voor het KWF.
    Ik zal zeker mijn bijdrage doen en hopelijk velen met mij.
    “De Burgemeeste van Berkum”


    Maak melding

Reageer