Discussie over zorg in het Zuidvooruitcafé

Zwolle – De landelijke ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn halen regelmatig de pers. Daarbij komen termen als participatiesamenleving, WMO en eigen kracht voorbij. Per 1 januari 2015 komen bovengenoemde ontwikkelingen grotendeels op het bordje van de gemeente. Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft een aantal zorg- en welzijnsorganisaties uit Zwolle Zuid vertegenwoordigers van de gemeentelijke politieke partijen uitgenodigd om op 6 maart a.s. in gesprek te gaan met de wijkbewoners van Zwolle Zuid.

Wijkbewoners van Zwolle Zuid die gebruik maken van zorg of begeleiding, zijn van harte welkom om tijdens het Zuidvooruitcafé hun verhaal te doen. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld mantelzorgers. Maar ook wijkbewoners die meer informatie wensen of hun zorgen willen uiten, kunnen hier hun zegje doen. In het Zuidvooruitcafé wordt in kleine groepen de dialoog aangegaan. Datum 6 maart 2014. 
Aanvang 19.00 uur.  Locatie Activiteitencentrum de Trommel
. Ministerlaan 201. 
8014 XE Zwolle Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Henk van der Meer, e-mail: henk.vandermeer@ribwgo.nl, telefoonnummer 06 83 24 29 62.

Artikel delen:

Reageer