Mooie namen naar 10e editie Paardpop

Zwolle – Op woensdag 5 maart presenteren Hedon en Buro Ruis het intieme overdekte festival Paardpop in Het Vliegende Paard. Tijdens deze jubileumeditie wordt er flink uitgepakt en dat resulteert in een mooie line-up met onder andere Jett Rebel, Lucas Hamming, The Benelux, The Silverfaces en Good Meat. Met maar liefst elf acts is Paardpop de plek om nieuwe muziek te ontdekken.

jettrebelpress.jpg 

Minstrel ken je misschien van hun Legendary Minstrel Sessions of het Minstrel Festival in Assendorp. Op Paardpop zijn zij vertegenwoordigd in de vorm van de Minstrel Stage op de eerste verdieping van Het Vliegende Paard. Op dit podium zie je tijdens Paardpop dé artiesten van het moment. Een afwisselend programma met sfeervolle dreampop van Sväva, akoestische house van 3FM Serious Talent The Benelux, psychedelische bluesrock van The Silverfaces en als afsluiter multi-talent Jett Rebel die grote hits had met Louise enTonight.

 

InDeKringloop Acoustic Bar

InDeKringloop biedt met hun vaste sessies in de kringloopwinkels in Zwolle een podium aan talentvolle singer-songwriters en indiegerelateerde bands. Ook op Paardpop is de InDeKringloop Acoustic Bar een bekend fenomeen. De Zwolse singer-songwriter Bente van Gameren laat er haar talent horen, bij Wolf in Loveland gaan fraaie harmonieën gepaard met kleurrijke arrangementen en Lucas Hamming (bekend van de finale van de Beste Singer-Songwriter van Nederland) zal bewijzen dat zijn schrijfkwaliteiten zijn heldere, directe en volwassen stemgeluid evenaren. 

Paard Podium
Op de begane grond kun je terecht voor de meest rockende bands. Backgammon laat een fris en eigen geluid horen en Prestcold Molly knalt van het podium af met hun energieke rock. Good Meat past het bluesrock jasje als gegoten en combineert dit met psychedelische invloeden. The Doots sluiten af met hun aanstekelijke indierock.

Kelder
Tijdens Paardpop is de kelder het domein van de Veemarkt Fabriek. Dit initiatief is ontstaan vanuit een pand aan de Veemarkt in Zwolle waar vier beginnende kunstenaars samen wonen. Laat je verassen door hun schilderijen, audio en videokunsten. DJ’s Tamme de Boer en Jarno Chiliconcarno maken het feestje compleet.

Paardpop is een initiatief van Buro Ruis in samenwerking met Hedon, Het Vliegende Paard, Zwolle, Radio ZSP, Minstrel Music en In de Kringloop.

PAARDPOP 2014
Line-up: JETT REBEL / LUCAS HAMMING / THE BENELUX / THE SILVERFACES / GOOD MEAT / WOLF IN LOVELAND / THE DOOTS / SVÄVA / BACKGAMMON / PRESTCOLD MOLLY / BENTE VAN GAMEREN

Locatie                        : Het Vliegende Paard, Zwolle
Wanneer                     : Woensdag 5 maart
Open                          : 19:00 uur 
Aanvang                     : 19:30 uur
Entree                         : € 10,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Het Vliegende Paard op de avond van het evenement.

Artikel delen:

Reageer